مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد:
حادثه در معدن کوشک بافق ۶ مصدوم داشت/ نشت گاز گوگرد در معدن مشاهده شد+فیلم
احسان بالاکتفی در برنامه راس یک خبرگزاری دانشجو از وقوع حادثه ریزش تونل در معدن کوشک بافق خبر داد و اعلام کرد: این حادثه تلفات جانی نداشته و ۶ مصدوم آن تحت درمان قرار گرفتهاند.

احسان بالاکتفی، مدیرکل بحران استانداری یزد، در برنامه راس یک خبرگزاری دانشجو با اشاره به جزئیات این حادثه اظهار داشت: ساعت ۸:۴۰ صبح امروز (۱۰ دیماه)، گزارشی مبنی بر آوار یکی از تونلهای معدن کوشک در ۵۰ کیلومتری بافق دریافت شد که بلافاصله عملیات امداد آغاز گردید.
وی با تأکید بر تخلیه سریع کارگران از تونل حفاری در کمتر از یک ساعت، افزود: این حادثه تلفات جانی به همراه نداشت. از میان ۶ مصدوم حادثه، ۴ نفر به صورت سرپایی درمان شده و ۲ نفر جهت مداوا به بیمارستان منتقل شدند.
بالاکتفی با اشاره به نشت گاز گوگرد در محل و ماهیت فنی معادن تونلی که احتمال ریزش را افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: کارشناسان در حال بررسی دقیق هستند و علت اصلی حادثه طبق پروتکلهای فنی در کوتاهترین زمان ممکن اعلام خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰