حادثه گازگرفتگی در دنا ۳ مصدوم بر جا گذاشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۱۳۷۶

حادثه گازگرفتگی در دنا ۳ مصدوم بر جا گذاشت

رئیس اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد از وقوع یک حادثه گازگرفتگی با سه مصدوم در منطقه توتنده شهرستان دنا خبر داد.
حادثه گازگرفتگی در دنا ۳ مصدوم بر جا گذاشت

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پرویز غفار فرد، رئیس اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساعت ۱۴:۱۸ روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه، یک مورد حادثه گازگرفتگی با ۳ مصدوم در منطقه توتنده شهرستان دنا به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان گزارش شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، کدهای عملیاتی ۷۳۹ و ۷۳۰ اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند و مصدومان پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، جهت ادامه درمان به مرکز درمانی منتقل شدند.

غفار فرد ادامه داد: در این مأموریت، یک کد از جمعیت هلال‌احمر نیز با اورژانس ۱۱۵ همکاری داشت.

رئیس اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با احتساب این حادثه، شمار کل مصدومان ناشی از گازگرفتگی در استان به ۱۳۰ نفر و تعداد فوتی‌ها به ۶ نفر رسید.

غفار فرد با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی، از شهروندان خواست از استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد و فاقد دودکش ایمن خودداری کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار