شیوع لیبرالیزم در جامعه پرده دیگری از عرصه بسیار مخفی‌تر جنگ نرم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۴۱۸
حسن عباسی:

شیوع لیبرالیزم در جامعه پرده دیگری از عرصه بسیار مخفی‌تر جنگ نرم است

رئیس مرکز بررسي دکترینال امنیت بدون مرز شیوع لیبرالیزم در جامعه را پرده دیگری از عرصه تهاجم نرم دشمن دانست که امروزه بسیار مخفی‌تر‌ است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسن عباسي شب گذشته در طرح ولایت بسیج دانشجویی گفت: نگرانی هایی که امروز ما در جامعه از شیطان پرستی، عرفان های نوظهور، جریان های ادبی مثل پابلوکوئیلو و نحله های شرقی مثل بودائیسم داریم، جزو کوچکی از درگیری های جنگ نرم است و شیوع لیبرالیزم در جامعه پرده دیگری از عرصه تهاجم است که امروزه بسیار مخفی تر است.

وي با بیان اینکه مباحث پایه و نظری جنگ نرم تمام شده است، بيان داشت: ما در این عرصه، بايد نسبت خودمان را با این جنگ که به مراتب پیچیده تر از جنگ سخت است روشن کنیم.

جنگ نرم تسخیر قلب ها و ذهن هاست

 

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز خاک ریزهای جنگ نرم را ذهن و قلب تک تک افراد دانست و گفت: جنگ نرم، نبرد ذهن ها و قلب هاست و تسخیر قلب با حب و بغض و تسخیر ذهن با شک و یقین صورت می گیرد.

 

عباسی مدیریت حب، بغض، عشق، نفرت ،شک و یقین افراد را در معرکه جنگ نرم قرار گرفتن دانست و گفت: امروزه پس از مدت ها بحث نظری در مورد جنگ نرم باید با استراتژی های عینی و اجرایی و خود جنگ نرم را با ذکر مصادیق تاریخی و آسیب های آن دنبال کنیم.

 

شیوع لیبیرالیزم در جامعه خطرناک تر از سایر تهاجم های فرهنگی است

 

وي تاثیرات و نشانه های عرفان های نوظهور و شیطان پرستی را در سطح جامعه بسیار کم دانست و گفت: خطر شیوع لیبرالیزم به مثابه 99 درصد است و همه تهاجمات دیگر مثل عرفان های نوظهور و غيره کمتر از یک درصد است.

 

رئیس مرکز بررسي دکترینال امنیت بدون مرز با طرح این پرسش که چگونه این اتفاق در جامعه ما روی می دهد و این روند موفق می شود و استراتژی ها و روند تاریخی اش چگونه است، گفت: باید یک دوره 100 ساله را در ایالت متحده از سال 1910 تا 2010 بررسی كنيم؛ چراكه دقیقا اتفاقی که در این کشور رخ داده، در جامعه ما در حال تکرار است.

 

عباسی با اشاره به پیاده شدن شیوه های مختلف جنگ نرم در دانشگاه ها، نظام مدیریتی، رسانه و در سطوح مختلف جامعه در تعریف استراتژی های جنگ نرم گفت: همان طور که دشمن جامعه خود را ساخته است، در حال ساختن جامعه ماست تا در واقع به سبک و سیاق دشمن در آییم، بنابراين امروزه روشن کردن این نکته تبیین استراتژی های جنگ نرم است؛ یعنی اینکه چگونه قانع شدیم که حب کاری که دشمن می کند، در دل ما بیفتد.

 

وي گفت: دشمن در نظام مالی به چیزی به نام بانک رسیده است و ما هم باید همان کار را انجام بدهیم؛ درحالی که نظام بانکی، يك نظام ربوی است.

 

رئیس مرکز بررسي دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به اينكه امروزه مرقد مطهر امام رضا(ع) در محاصره نهاد های بانکی است، افزود: چه شده است که یقین پیدا کرده ایم با این روش ها می توانیم جامعه دینی را اصلاح کنیم؟

 

عباسي مبانی نظری را که در حوزه علوم انسانی در دانشگاه ها تدریس می شود، مغایر با قرآن دانست و گفت: وقتی ما قانع شدیم که این کار دشمن درست است، در واقع به تسخیر او در آمده ایم؛ یعنی دشمن می خواهد نظام مالی و زندگی مان را ربوی کند؛ در حالی که در قرآن آمده است با اینکار به جنگ با خدا و رسولش می روید.

 

وی در ادامه گفت: به طور کلی آنجایی که ما قانع شدیم؛ آن طوری که دشمن می خواهد، عمل کنیم چه در اقتصاد، علم، رسانه و غیره، پس عملا قانع شدیم که آن کار درست است و این یعنی مدیریت شک و یقین.

 

رئیس مركز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز افزود: قرن خود؛ یعنی قرنی که انسان به اصالت خود رسید و خود محور شد و این بلایی است که امروز در جامعه ما و برای جوانان رخ می دهد؛ آنها امروزه به سرعت در حال خود محور شدن هستند.

 

عباسي این اصالت خود را زمینه فروپاشی غرب دانست و گفت: اصالت خود در برابر اصالت خداست و این همان راهی است که ما در حال دنبال کردنش هستیم، بنابراين ما باید استراتژی های قدرت نرم را که طی 100سال گذشته در ایالات متحده جواب داده است، بشناسیم.

 

وي گفت: «آدام کورتیس»، مستند ساز برنامه «قرن خود» با بررسی روانشناسانه جریان های داخل آمریکا، این 100 سال را به دو دوره عصر سلطه نگاه فروید و عصر سلطه نگاه ولیام ریچ تقسیم کرده است.

 

ساختمان پزشکان مروج افکار فروید است

 

رئیس مركز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز جامعه امروزی ما را در دوره فروید دانست و گفت: مهم ترین سریالی که از تلویزیون جمهوری اسلامی پخش می شود، ساختمان پزشکان، مروج افکار فروید روانشناس یهودی است و پشت سر شخصیت های اصلی این سریال عکس فروید است.

 

عباسی حضور مدیران سازمان صدا و سیما که دارای دکترای روانشناسی هستند، در تیتراژ این سریال نشانه این دانست که این سریال کاملا حساب شده و با تایید این مدیران ساخته شده است.

 

وي در مورد محوریت این سریال گفت: نظریه فروید این است که انگیزه انسان ها عامل حرکتشان است و باید انگیزه های آنها را کشف کرد؛ این انگیزه ها از قسمت ناخودآگاه انسان ها نشات می گیرد؛ ناخود آگاه انسان بخشی است که خشم و شهوت انسان را رقم می زند و به تعبیر فروید قابل کنترل نیست و کاری که ساختمان پزشکان می کند، نشان دادن این انگیزه ها و تبیین آنها برای مردم است.

 

رئیس مركز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز  دوره فروید را به دو قسمت انسان حیوانی غیر قابل اعتماد و قابل اعتماد تقسيم و خاطرنشان کرد: «ادوارد برنایتز» اعتقاد داشت انسان ها غیر قابل اعتمادند و همانند گله های انسانی باید مدیریت شوند؛ ادوارد برنایتز بدنبال این بود که با این مدل از احساسات مردم کسب پول و ثروت کند، او بعد از آشنایی با والتر لیپمن این نظریه را وارد علوم سیاسی کرد. آنها معتقد بودند که باید به رای مردم خط داده شود و آنها را مدیریت کرد.

 

عباسی با بیان تعریف دموکراسی از منظر ما و غرب گفت: 15 سال پیش روشنفکران جامعه ایران روش خرد جمعی را دموکراسی می دانستند؛ در حالی که غربی ها دموکراسی را خرد جمعی نمی دانند، بلکه نفسانیات جمعی را دموکراسی می دانند.

 

وی در ادامه گفت: از مدل روابط عمومی، مبحث مهندسی رضایت مطرح می شود؛ در مهندسی رضایت به دنبال این بودند که چه چیز مردم را سامان می دهد و آنها را به قلیان می آورد؟ بنا به گفته وی مهندسی رضایت 80 سال است که بر جهان حاکم است.

 

رئیس مركز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز  با اشاره به آیه 111 سوره توبه گفت: موضوع رضایت، موضوع جدیدی نیست و در دین نیز آمده است، اما در مهندسی رضایت، مراد رضایتی است که برخلاف مصالح مردم به هر نحو است و این یکی از ابعاد جنگ نرم است.

 

عباسي با اشاره به جامعه ایران گفت: بسیاری در زمان انتخابات خواستند به مردم نزدیک شوند و رای مردم را بدست بیاورند بدون اینکه به مصلحت آنها باشد.

 

وي بیان داشت که اردوارد کنزی با طراحی مهندسی مناسبات جنسی به همراهی مهندسی رضایت، زمینه ساز انقلاب جنسی 1950 در آمریکا شد، در جامعه ما نیز، شاهد یک انقلاب جنسی هستیم.

 

رئیس مركز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز ساختمان پزشکان را همچنین مروج افکار ادوارد برنایتز دانست و گفت: نظر ادوارد برنایز این است که حرف هایی به مردم زده شود که گویی کالایی به آنها فروخته می شود.

 

عباسی ذائقه سازی در صدا و سیما را همان کاری دانست که ادوارد برنایتز بنیانگذار آن است.

 

وی نظریه مطرح در این دوره را انسان حیوان قابل اعتماد است دانست و بیان کرد: در این دوره «جرج گالوپ» در مقابل نظریه روابط عمومی، نظریه سنجش افکار عمومی را مطرح کرد؛ او نیاز سازی برای مردم را محرکه موتور اقتصادی دانست و نتیجه این رکود روی کار آمدن جریان چپ با نظرات محدودیت و مارکسیستی بود.

 

جنگ جهانی دوم و بحران های روانی آن

 

رئیس مركز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز گفت: بعد از جنگ جهانی دوم، حدود 49 درصد مردم دچار بیماری های روانی شدند، بنابراين قانون بهداشت روانی تصویب شد؛ در واقع ذهن مردم را از مشکلات تطهیر کردند و این امر تا بدانجا پیشرفت که مردم تمام زندگی شان را به روانشناسان سپردند.

 

عباسي جامعه امروز ایران را این گونه دانست و گفت: بسیاری از مردم حتی متدینین برای حل مشکلات خود پیش روانشناس می روند، امروزه یکی از مصیبت های جامعه ما، منبع اخلاق شدن روانشناسان است؛ روانشناسانی که تفکرات مریض و منحرف غربی را خوانده اند.

 

وي با طرح این سوال که چگونه می توان با افکار مریض و منحرف، جامعه دینی را اصلاح کرد، افزود: در مدل شک و یقین مردم به این یقین رسیده اند که روانشناسان از روحانیون که از منابع قرآنی و ائمه(ع) و حدیث و بزرگانی همچون آیت الله بهجت استفاده می کنند، بهتر هستند و این یعنی جنگ نرم.

 

بن بست روانکاوی در غرب و ظهور نظریه تک ساحتی بودن انسان

 

رئیس مركز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز  نتیجه این دوره را ظهور نظریه رها سازی و تخلیه روحی دانست و گفت: دوره دوم از 100 سال تاریخ فرهنگی آمریکا با این نظریه به دوره ریچیسم معروف شده است.

 

عباسی این دوره را دوره انسان به عنوان حیوان خود شکوفا دانست که کسی حق کنترل وی را ندارد و نتیجه این نظریه، انقلاب جنسی اواخر دهه 60 بود که انسان خشم و شهوت را هر گونه که می خواهد به بیرون بریزد.

 

وی نتیجه نظریه رهاسازی را ظهور جنبش های اجتماعی مختلفی همانند پنتل، هیپی ها، پانک ها، رپ ها، سدوم و سیطنیسم دانست و بیان داشت: طی این سال ها ظهور این جنبش ها تاثیر فراوانی بر جامعه ایران داشت، بدون آنکه مردم از هویت و انگیزه واقعی این جنبش ها آگاه باشند.

 

رئیس مركز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز دوره رها سازی را دوره ای دانست که مسائل جنسی و شیطان شکسته شدند و دولت های آمریکا با این نظریه جلوی جنبش های اجتماعی را گرفتند، بدین ترتیب که آنها به جای تغییر وضعیت موجود به تخلیه و تفسیر خود دست بزنند.

 

عباسي لیبرالیزم فرهنگی را مسئله مهم جنگ نرم دانست و گفت: راه حل این مسئله همانند کلمه لااله الا الله است که ابتدا نفی وضعیت موجود و سپس اثبات وضعیت مطلوب است./انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار