تشییع ۲ شهید مدافع امنیت در همدان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۵۰۵۳

تشییع ۲ شهید مدافع امنیت در همدان

پیکر مطهر ۲ شهید مدافع امنیت که طی روزهای اخیر در همدان به دست اغتشاشگران به شهادت رسیدند، بر دوش مردم قدرشناس این شهر تشییع شد.

تشییع ۲ شهید مدافع امنیت در همدان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پیکر مطهر ۲ شهید مدافع امنیت که طی روزهای اخیر در همدان به شهادت رسیدند، بر دستان مردم قدرشناس این شهر تشییع شد.


ىر این مراسم پیکر مطهر شهید سرگرد محمد جواد بخشیان و رضا متین منش که از سوی اغتشاش گران به شهادت رسیدند، تشییع شد.


این مراسم با حضور خیل عظیم اقشار مختلف مردم همدان در میدان امام خمینی(ره) و همچنین نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه و استاندار و جمعی از دیگر مسوولان و خانواده معظم شهدا برگزار شد.


مردم حاضر در مراسم تشییع این شهدا ضمن حمایت از نیروی انتظامی در پایان خواستار قاطعیت جدی پلیس در برخورد با اوباش و مخلان نظم و امنیت عمومی شدند.


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در مراسم تشییع این ۲ شهید گفت: نیروهای نظامی و انتظامی کشور امنیت جامعه را فراهم کردند و در مرزهای کشور مقابل دشمنان و داعش ایستاده اند و همیشه قدردان آنان هستیم.


آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی با بیان اینکه امروز مردم و بازاریان مطالبات به حقی در رابطه با مسایل اقتصادی دارند، افزود: برخی افراد از این مطالبات به حق سوء استفاده می کنند چرا که راه حل مشکلات اقتصادی ایجاد ناامنی و آشوب و تخریب اموال عمومی و حمله به نیروهای حافظ امنیت نیست.


امام جمعه همدان گفت: افرادی نسبت به وضعیت اقتصادی اعتراض دارند اما بدانند امروز فراخوان هایی که داده می شود اعتراض نیست بلکه آشوب برنامه ریزی شده برای افزایش خشونت و ایجاد ناامنی در کشور است،چرا که کسی که مطالبه به حق دارد با سلاح سرد یا گرم وارد عرصه و میدان نمی شود و به اموال عمومی و بیت المال خسارت نمی زند.


وی اظهار کرد:‌ دشمن بدنبال کشته سازی و ایجاد درگیری های مسلحانه در خیابان هاست تا نظم و آرامش را از کشور ما بگیرد و آشوب ایجاد کنند بنابراین باید خانواده ها از فرزندان خود مراقبت کافی را داشته باشند تا دچار مشکل و خسارت نشوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار