وضعیت امنیت گلستان خوب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۵۵۹۴

وضعیت امنیت گلستان خوب است

فرمانده انتظامی گلستان گفت: در حال حاضر وضعیت امنیت استان گلستان خوب است و مشکلی نداریم.

وضعیت امنیت گلستان خوب است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، سردار سعید دادگر، امروز در حاشیه استقبال از پیکرهای مطهر دو شهید مدافع امنیت اهل استان گلستان که توسط تروریست‌های مسلح در تهران به شهادت رسیده بودند، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی وعده داده بود در داخل ایران با ساختارهایی که ایجاد کرده به دنبال جبران شکست نظامی خود در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است.
فرمانده انتظامی گلستان ادامه داد: وعده‌ و تاریخی را هم اعلام کرده بودند که متأسفانه برخی از جوانان نیز گول و فریب آنها را خوردند و به صحنه آمدند و در میان آنها افراد مسلح و گروه‌های تروریستی سازماندهی شده، به میدان آمدند و مبادرت به تخریب اموال عمومی و حمله به مردم و نیروهای امنیتی، پلیس، انتظامی و بسیج کردند که مجبور به شهادت تعدادی از عزیزان ما شد.


وی افزود: افرادی که مسلح هستند اعتراضات مردم را به اغتشاش تبدیل کردند و در برخی از شهرهای کشور فاجعه آفریدند و امنیت را مختل کردند و امروز دو تن از شهدای استان گلستان که در تهران خدمت می‌کردند توسط این تروریست‌ها به شهادت رسیدند وارد استان شده و فردا در شهرهای خود مورد تشییع قرار می‌گیرند.
سردار دادگر خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت امنیت استان خوب است و مشکلی نداریم اما همانطور که رئیس کل دادگستری تأکید کرد همه کسانی که به اموال عمومی و حافظان نظم و امنیت و مردم حمله کردند، شناسایی و به اشد مجازات خواهند رسید

پربازدیدترین آخرین اخبار