معاون استاندار گلستان:
آشوبگران ۲هزار میلیارد ریال به تاسیسات شهری گرگان خسارت زدند +فیلم
معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان با اشاره به آتش زدن ۱۴ باب بانک در ۴ شهر استان توسط اغتشاشگران گفت: خسارت وارد به تاسیسات شهری گرگان حدود ۲ هزار میلیارد ریال برآورد می شود. .

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد حمیدی در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: بهسبب فعالیت اغتشاشگران در گلستان ۱۴ باب بانک در شهرستان های گرگان، گنبد، علی ایاد کتول و آزادشهر طعمه حریق شد و خسارت صددرصدی وارد شد .
معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان افزود: در این مدت ۵ مغازه و ۳۱ خودرو متعلق به مردم توسط اغتشاشگران به آتش زده شد .
وی گفت: سه فرمانداری وسه ساختمان قضایی در شهرستانهای مختلف آسیب کلی دیدند و بر اساس برآوردهای اولیه ، خسارت وارده به تاسیسات شهری گرگان حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است و این مقوله در سایر شهرها در دست بررسی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰