روایت دردناک شهروند آسیب دیده از خشونت تروریستهای اغتشاشگر در اردبیل + فیلم
شهروند آسیب دیده در یکی از بیمارستانهای اردبیل در گفتوگو با SNNTV: روی پل بودم و با کسی کاری نداشتم، اما اغتشاشگران با سنگ من را زدند و روی سرم ریختند، سر من شکست و بی هوش شدم، من را وسط جمعیت بردند و چند نفری من را زدند.
به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، شهروند آسیب دیده در یکی از بیمارستانهای اردبیل در گفتگو با SNNTV گفت: روی پل بودم و با کسی کاری نداشتم اما اغتشاشگران با سنگ من را زدند و روی سرم ریختند، سر من شکست و بی هوش شدم، من را وسط جمعیت بردند و چند نفری من را زدند.
وی افزود: اغتشاشگران با سلاحهای سردی مانند قمه، تبر و حتی ساطور به ما حمله کردند. من از ناحیه سر، پهلو، کتف، دست و زانو مصدوم شدم و وقتی در بیمارستان به هوش آمدم فهمیدم چه شده است و معلوم نبود این افراد چه کسانی بودند؛ مگر داریم کسی با قمه اعتراض کنند؟
او ادمه داد: یکی از مهاجمان ساطور به دست داشت و به نردههای پل میکوبید و فحش میداد، وضعیت اغتشاشاگران عادی نبود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰