افتتاح اولین کارخانه پودری لبنی در سنندج
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۹۴۳۳

افتتاح اولین کارخانه پودری لبنی در سنندج

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان از نخستین کارخانه تولید محصولات پودری لبنی استان با سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیارد تومان در سنندج خبر داد.

افتتاح اولین کارخانه پودری لبنی در سنندج

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد بختیار مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: نخستین کارخانه تولید محصولات پودری لبنی استان با سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیارد تومان در سنندج افتتاح شد که این واحد با ظرفیت تولید سالانه دو هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات، برای ۱۴۵ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.

محمد بختیار خلیقی درادامه اظهار کرد: در راستای تحقق تولید اشتغال‌آفرین و توسعه صادرات صنایع غذایی، شرکت پاک سنندج با هماهنگی هلدینگ سینا، مجوز طرح توسعه این کارخانه را از اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان در سال ۱۴۰۲ دریافت کرد و خوشبختانه امروز در سال ۱۴۰۴ شاهد بهره‌برداری از آن هستیم.


وی با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی این واحد صنعتی، افزود: این کارخانه در زمینه تولید شیر خشک با ظرفیت  هزار و ۴۰۰ تن، پودر شیر با ظرفیت ۲۰۰ تن و کنسانتره شیر با ظرفیت ۹۰۰ تن در سال فعالیت خواهد داشت.


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان میزان سرمایه‌گذاری انجام شده برای این پروژه را ۱۴۰ میلیارد تومان عنوان کرد و تصریح کرد: با احتساب اشتغال‌های جدید ایجاد شده، مجموع اشتغالزایی این مجموعه به حدود ۱۴۵ نفر خواهد رسید که این امر گام مهمی در جهت اشتغالزایی و رونق اقتصادی استان محسوب می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار