باید ثروت افراد وقیح در هنر و ورزش، که لگد می‌زنند؛ رسیدگی شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۰۰۴۱

باید ثروت افراد وقیح در هنر و ورزش، که لگد می‌زنند؛ رسیدگی شود

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید به ثروت کسانی که به وسیله یک هنر، یک ورزش یا یک سرمایه به آلاف و الوف رسیده‌اند و هر روز به شهدا و نظام اسلامی لگد می‌زنند؛ رسیدگی کرد. باید مشخص شود این افراد پول‌ها را از کجا آورده‌اند؟

باید ثروت افراد وقیح در هنر و ورزش، که لگد می‌زنند؛ رسیدگی شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا حاجی‌بابایی امروز در جلسه ستاد عالی دهه فجر استان گلستان در گرگان اظهار کرد: دشمنان در اغتشاشات اخیر به نماد‌های ملی و مذهبی حمله کردند؛ دشمن به دنبال جدا کردن اسلام از ایران است، اما این دو از هم تفکیک‌ناپذیرند.

وی با اشاره به وقایع جنگ ۱۲ روز، از «اتحاد مقدس ۹۰ میلیونی» یاد کرد و افزود: یک نخ تسبیح بین ۹۰ میلیون ایرانی وجود دارد که همه در آن شریک هستند؛ این همان چیزی است که تولید انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی است و شهدا، قرآن، اسلام، رهبری و امام آن را به وجود آورده‌اند.

وی با محکوم کردن طرح‌های دشمن برای ایجاد جنگ داخلی و کشته‌سازی، اظهارکرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد اغلب کشته‌شدگان از پشت سر تیر خورده‌اند که دال بر کشته‌سازی توسط آشوبگران است. آنها می‌خواهند ایران را تجزیه کنند تا مردم سال‌ها با هم بجنگند، اما ما امروز در جایگاه تهاجمی هستیم نه انفعال.

این نماینده مجلس در بخشی از سخنان خود به مسائل اقتصادی پرداخت و تاکید کرد: اگر ملت ایران هیچ مشکل اقتصادی هم نداشت، باز هم آمریکا دشمنی خود را ادامه می‌داد و بهانه دیگری می‌ساخت. علت نارضایتی مردم، دزدی‌هایی است که برخی افراد انجام داده‌اند و امروز همان کسانی که سال‌ها دزدی کردند و خوردند از تروریست‌ها حمایت می‌کنند.

حاجی‌بابایی با اشاره به اصل ۴۹ قانون اساسی، خواستار برخورد با افراد وقیحی شد که از طریق راه‌های نامشروع به ثروت‌های کلان رسیده‌اند و گفت: کسانی که تا ۲۰ سال قبل زندگی معمولی داشتند حالا به وسیله یک هنر، یک ورزش یا یک سرمایه به آلاف و الوف رسیده‌اند و هر روز به شهدا و نظام اسلامی لگد می‌زنند. باید مشخص شود این افراد پول‌ها را از کجا آورده‌اند که در همه شهر‌های کشور مغازه زده‌اند و ثروت آنها با هزینه‌ای که اغتشاش‌گران به کشور تحمیل کردند، برابری می‌کند.  برخی آنقدر وقیح شده‌اند که کارخانه خود را به کارگاه ساخت کوکتل مولوتوف تبدیل کرده و کارگرانشان را برای تخریب خانه‌های مردم بسیج می‌کنند.  

وی در ادامه با اشاره به اهمیت حضور باشکوه مردم در یوم الله ۲۲ دی، از برخی افراد که هنوز موضعی علیه آمریکا و اغتشاشگران نگرفته‌اند، انتقاد کرد و گفت: واقعا برخی هنوز نتوانسته‌اند این شرارت‌ها را بفهمند؟ یا آنقدر بغض و کینه از ولایت و مردم دارند که اجازه موضع‌گیری به آنها‌ نمی‌دهند.

نایب‌رئیس مجلس در مورد بودجه سالانه نیز تاکید کرد: بودجه‌ای باید تصویب شود که معیشت مردم را تأمین کند. دولت قدم‌های مهمی در موضوع حذف ارز ترجیحی برداشته است، هرچند می‌شد با تدبیر بیشتری انجام شود. مدیریت ارز در دست دشمن است و باید آن را از دستشان خارج کنیم و دولت در این مسیر گام برمی‌دارد.

وی با اشاره به نقش فضای مجازی در اغتشاشات اخیر، گفت: فضای مجازی ما مشکل دارد. ما بعد از قطع اینترنت توانستیم این آشوب‌ها و دسترسی دشمن را قطع کنیم

پربازدیدترین آخرین اخبار