ایستادگی بر آرمان‌ها؛ هزینه دینداری در عصر فتنه و تحریم/ شکست پروژه تبدیل مطالبات به اغتشاش با حضور به‌موقع مردم در صحنه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۰۵۲۶
نماینده ولی‌فقیه در استان وامام جمعه ایلام:

ایستادگی بر آرمان‌ها؛ هزینه دینداری در عصر فتنه و تحریم/ شکست پروژه تبدیل مطالبات به اغتشاش با حضور به‌موقع مردم در صحنه

نماینده ولی‌فقیه در استان وامام جمعه ایلام:: در حوادث اخیر و همچنین جنگ ۱۲ روزه، دشمنان نتوانستند به اهداف خود برسند، چراکه مردم با حضور به‌موقع در صحنه، اجازه سوءاستفاده از مطالبات به‌حق را ندادند و امنیت کشور حفظ شد

ایستادگی بر آرمان‌ها؛ هزینه دینداری در عصر فتنه و تحریم/  شکست پروژه تبدیل مطالبات به اغتشاش با حضور به‌موقع مردم در صحنه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار صبح امروز در مراسم گرامیداشت ولادت حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) و روز جانباز که در سالن الغدیر شهر ایلام با اشاره به اینکه مراتب ایثار در قیامت یکسان نیست، افزود: همه شهدا و ایثارگران در روز قیامت صاحب نور و مقام هستند، اما همان‌گونه که نور شمع با نور خورشید تفاوت دارد، درجات ایثار نیز متفاوت است و در قله این مراتب، حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) قرار دارد که نمونه کامل ایثار و ازخودگذشتگی است.

وی گفت: ایثار یعنی گذشتن از آنچه انسان به آن نیاز دارد؛ گاهی مال است و گاهی جان. کسی که از جان و اعضای بدن خود در راه خدا می‌گذرد، جانباز می‌شود و اگر این مسیر به شهادت ختم شود، به مقام شهید می‌رسد. جانبازان در حقیقت شهیدان زنده‌اند، زیرا خداوند جان و مال مؤمنان را خریداری کرده و بهای آن را بهشت قرار داده است.

امام جمعه ایلام تصریح کرد: رزمندگان و ایثارگران با ورود به میدان جهاد، وارد معامله‌ای الهی شدند و دیگر خود را مالک جان و مالشان نمی‌دانند. امروز نیز هزینه دینداری و ایستادگی بر ارزش‌ها همچنان پابرجاست و ملت ایران آگاهانه این مسیر را انتخاب کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به راهبرد‌های دشمنان انقلاب اسلامی اظهار کرد: دشمن تلاش می‌کند با تحریم، فشار اقتصادی و جنگ روانی، مردم را به صحنه اعتراض بکشاند و سپس با ورود عناصر آموزش‌دیده و مزدور، اعتراض‌های مردمی را به اغتشاش، ناامنی و کشته‌سازی تبدیل کند، اما تجربه نشان داده است که این سناریو‌ها در برابر بصیرت مردم ایران ناکام می‌ماند.

وی ادامه داد: در حوادث اخیر و همچنین جنگ ۱۲ روزه، دشمنان نتوانستند به اهداف خود برسند، چراکه مردم با حضور به‌موقع در صحنه، اجازه سوءاستفاده از مطالبات به‌حق را ندادند و امنیت کشور حفظ شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به رویکرد نظام در مدیریت حوادث تأکید کرد: در این مسیر، تعدادی از نیرو‌های خدوم کشور به شهادت رسیدند که جایگاه آنان روشن و افتخارآمیز است. در مقابل، عناصر معاند و مزدور دشمن حسابشان جداست. در عین حال، نسبت به افراد فریب‌خورده یا احساسی که بدون نیت دشمنی دچار آسیب شدند، رویکرد نظام اسلامی، رویکردی دلسوزانه، پدرانه و مبتنی بر رأفت بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار در پایان خاطرنشان کرد: گرامیداشت جانبازان و ایثارگران، پاسداشت فرهنگ عاشورایی، استمرار خط اهل‌بیت (ع) و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی است؛ مسیری که با هدایت مقام معظم رهبری و هوشیاری مردم، با قدرت ادامه خواهد یافت.

پربازدیدترین آخرین اخبار