مدرنیزاسیون شبکه برق استان مرکزی با نصب ۱۴۸ هزار کنتور هوشمند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۱۹۲۴

مدرنیزاسیون شبکه برق استان مرکزی با نصب ۱۴۸ هزار کنتور هوشمند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی از نصب ۲۶ هزار کنتور هوشمند جدید در این استان خبر داد و گفت: با این اقدام، مجموع کنتورهای هوشمند نصب‌شده به ۱۴۸ هزار دستگاه رسیده است.

مدرنیزاسیون شبکه برق استان مرکزی با نصب ۱۴۸ هزار کنتور هوشمند

 به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت:  طرح مدرنیزاسیون سیستم‌های اندازه‌گیری برق، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است.

وی افزود: با نصب ۲۶ هزار کنتور هوشمند جدید در دوره اخیر، تعداد کل کنتورهای هوشمند نصب‌شده در استان مرکزی به ۱۴۸ هزار دستگاه رسیده است.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: این افزایش ظرفیت، امکان مدیریت دقیق‌تر مصرف، کاهش تلفات انرژی و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان را فراهم می‌آورد.


محمودی همچنین از نصب ۷۵ نیروگاه خورشیدی در ادارات مرکزی با مجموع ظرفیت ۲.۱ مگاوات خبر داد و گفت: این نیروگاه‌ها به‌طور مستمر رصد و پایش می‌شوند.


وی افزود: برنامه‌ریزی منسجمی برای تکمیل و نصب به‌موقع نیروگاه‌های خورشیدی باقی‌مانده در مرکزی در دست اجرا است و این روند با همکاری ادارات و نهادهای مربوطه تداوم دارد.


محمودی گفت: این اقدامات در راستای سیاست‌های کلان انرژی کشور و توسعه پایدار در استان مرکزی انجام شده و گامی مؤثر در جهت توسعه انرژی‌های پاک و بهبود بهره‌وری شبکه برق است.

پربازدیدترین آخرین اخبار