آغاز دوره دوم اردوهای جهادی دانشجویان هرمزگان در کهنشوییه رودان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۲۰۲
31 تیرماه صورت می‌گیرد؛

آغاز دوره دوم اردوهای جهادی دانشجویان هرمزگان در کهنشوییه رودان

مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی هرمزگان گفت: دوره دوم اردوهای جهادی دانشجویی 31تیر ماه جاری با فعالیت‌های عمرانی و ورزشی در کهنشوییه رودان آغاز می‌شود.
هادی امیری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، تصريح كرد: دوره دوم اردوهای جهادی دانشجویی 31 تیر ماه جاري در روستای کهنشوییه رودان با شرکت 37 دانشجو از دانشگاه های آزاد و پیام نور این شهرستان برگزار می شود.
 
وی افزود: این دانشجویان در روستای کهنشوییه شهرستان رودان به مدت 15 روز در عرصه های فرهنگی، ورزشی و عمرانی فعالیت می کنند.
 
مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی هرمزگان در ادامه گفت: گروه بقیه الله دانشگاه پیام نور بندرعباس نیز از اول مرداد ماه سال جاري به مدت 15 روز در روستاهای سندرک شهرستان میناب فعالیت خواهند كرد.
 
امیری تصريح كرد: این گروه 30 نفره نیز در عرصه های فرهنگی، ورزشی و عمرانی به جوانان و مردم این منطقه خدمات ارائه می دهند.
 
وی در ادامه افزود: در سندرک نیز یگ گروه 20 نفره دانشجویی مشغول فعالیت هستند که تا پایان ماه رمضان در روستاهای این منطقه به ارائه فعالیت های فرهنگی، کلاس های مشاوره و کلاس های تقویتی درسی براي دانش آموزان و دانشجویان می پردازند.
 
مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: 20 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد رودان نیز در روستای سید سلطان محمد این شهرستان در دو عرصه فرهنگی و عمرانی فعالیت می کنند و تا 30 تیر ماه جاري خدمات آنها پایان می یابد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار