خسارت ۲۰ میلیاردتومانی آشوبگران به آبفای شهرستان ایلام

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، جلال کمری، مدیر آبوفاضلاب شهرستان ایلام، گفت: در جریان حوادث اخیر و هجوم عوامل آشوبگر به ساختمانهای اداری، حدود ۲۰ میلیارد تومان به سازهها، تجهیزات و تأسیسات اداری آبفا خسارت وارد شد، اما با تلاش شبانهروزی کارکنان، هیچ خللی در روند خدماترسانی به مردم ایجاد نشد.
وی در جمع خبرنگاران با اشاره به ابعاد خسارات واردشده به تأسیسات آبوفاضلاب در جریان حوادث اخیر اظهار کرد: شهر ایلام دارای تأسیسات گسترده و متعددی در حوزه آب و فاضلاب است که بخش قابلتوجهی از آنها جزو زیرساختهای حیاتی محسوب میشوند و حفظ پایداری خدمات در این شرایط، اولویت اصلی مجموعه آبفا بوده است.
این مدیر افزود: در شب پنجشنبه هجدهم دیماه، روز جمعه و همچنین شبهای قبل و بعد از حوادث، تیمهای فنی و عملیاتی بهصورت شبانهروزی در حالت آمادهباش قرار داشتند و تمامی تأسیسات آبرسانی و دفع فاضلاب بهطور مستمر رصد و کنترل شد تا خدمات بدون وقفه به شهروندان ارائه شود.
مدیر آبوفاضلاب شهرستان ایلام بیان کرد: متأسفانه در شب پنجشنبه ۱۸ دیماه، ساختمان اداری امور مشترکین هدف حمله عوامل آشوبگر قرار گرفت و بخشهایی از جمله ساختمان نگهبانی و محل پاسخگویی به مشترکین دچار تخریب و آتشسوزی شد که خسارات قابلتوجهی به زیرساختهای اداری وارد کرد.
کمری ادامه داد: باوجود شدت خسارات، مجموعه آبفا بلافاصله وارد عمل شد و صبح روز شنبه، حدود ساعت ۱۱، سیستمها و تجهیزات موردنیاز بهصورت موقت تأمین و در بخش امور مشترکین نصب شد تا خدمات به مردم ادامه یابد؛ بهگونهای که وقفه ایجادشده در ارائه خدمات کمتر از ۳ ساعت بود و پس از آن پاسخگویی به مشترکین از سر گرفته شد.
وی با تأکید بر تداوم کامل خدمات بهرهبرداری افزود: در حوزه تعمیرات، رسیدگی به حوادث و مشکلات شبکه آب و فاضلاب، حتی یک لحظه نیز توقف نداشتیم و تمامی فعالیتها در روز حادثه، روز جمعه و روزهای قبل و بعد از آن بهصورت روتین و بدون وقفه انجام شد.
مدیر آبوفاضلاب شهرستان ایلام خاطرنشان کرد: اولویت اصلی مجموعه آبفا، حفظ آرامش و رفاه شهروندان است و همکاران ما با وجود فشارهای روحی، خسارات وارده و شرایط خاص ایجادشده، با روحیه جهادی و مسئولانه تلاش کردند تا مردم در تأمین آب و خدمات فاضلاب با هیچ مشکلی مواجه نشوند.