افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در چرداول با اعتبار ۲۴۶ میلیارد تومان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۵۲۵۹

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در چرداول با اعتبار ۲۴۶ میلیارد تومان

همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر، ۱۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرداول با اعتباری بالغ بر ۲۴۶ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود؛ پروژه‌هایی که زمینه اشتغال دائم برای ۲۳ نفر را فراهم خواهند کرد.
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در چرداول با اعتبار ۲۴۶ میلیارد تومان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو افشین کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام، در جریان برنامه‌های سومین روز از دهه مبارک فجر در شهرستان چرداول، از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ طرح و پروژه عمرانی و اقتصادی در این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه دهه فجر نماد پیشرفت، خودباوری و دستاورد‌های انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: مجموع اعتبار اختصاص‌یافته به این پروژه‌ها ۲۴۶ میلیارد تومان است که با بهره‌برداری از آنها، برای ۲۳ نفر اشتغال دائم ایجاد خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام با بیان اینکه این طرح‌ها در راستای توسعه متوازن و ارتقای شاخص‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان اجرا می‌شوند، افزود: ایجاد اشتغال پایدار، تقویت زیرساخت‌ها و بهبود سطح خدمات‌رسانی از اولویت‌های اصلی دولت در شهرستان چرداول است.

کریمی در پایان تأکید کرد: اجرای این پروژه‌ها نقش مؤثری در رونق اقتصادی منطقه، افزایش رضایتمندی عمومی و ارتقای کیفیت زندگی مردم شهرستان چرداول خواهد داشت.

افتتاح کارخانه فوم الماسی در سرابله با سرمایه‌گذاری ۳۷۱ میلیارد ریالی/ایلام در تولید یونولیت سقفی خودکفا شد

حمید الماسی سرمایه گذار کارخانه فوم الماسی در حاشیه این بازدید گفت: این مرکز با سرمایه‌گذاری ۳۷۱ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی مستقیم برای ۱۵ نفر، با هدف تأمین نیاز استان ایلام به یونولیت سقفی در سرابله به بهره‌برداری رسید.

وی گفت: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع و با زیربنای ۱۲۰۰ متر مربع احداث شده است.

الماسی بیان کرد: این کارخانه سالانه ظرفیت تولید ۲ هزار و ۴۰۰ تن انواع محصولات فومی را دارد و با راه‌اندازی آن، استان ایلام در زمینه تولید یونولیت سقفی به خودکفایی کامل رسیده و دیگر نیازی به تأمین این محصول از استان‌های همجوار ندارد.

وی تصریح کرد: کارخانه فوم الماسی برای ۱۵ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال‌زایی ایجاد کرده و راه‌اندازی آن با همکاری کارگروه رفع موانع تولید و پرداخت تسهیلات حمایتی انجام شده است.

افتتاح این واحد صنعتی گامی مؤثر در جهت توسعه تولید، تقویت زیرساخت‌های صنعتی و کاهش وابستگی استان به خارج از ایلام در حوزه مصالح ساختمانی محسوب می‌شود

پربازدیدترین آخرین اخبار