کد خبر:۱۳۶۵۴۱۵
راهداران فرشته نجات ۱۸۵ خودرو شدند
معاون راهداری ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری، از انجام عملیات گسترده برفروبی و امدادرسانی در پی بارشهای شدید برف و کولاک در سطح استان خبر داد و اعلام کرد: تیمهای امدادی به ۱۸۵ خودروی گرفتارشده خدمات ارائه کردهاند.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امین قوامی، معاون راهداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارشهای سنگین اخیر در استان، آمار جامعی از اقدامات انجامشده ارائه داد و گفت: ۴۱۵ تن شن و نمک در محورهای برفگیر و یخزده پخش شده، ۳۰۵۰ کیلومتر عملیات برفروبی انجام شده و در ۵۱ نقطه حادثهخیز، ۷۵ عملیات ریزشبرداری و پاکسازی صورت گرفته است.
وی به اقدامات حمایتی از مسافران اشاره کرد و افزود: ۱۰ نقطه اسکان اضطراری برای افراد گرفتار در راهدارخانهها دایر شده و مهمتر از آن، عملیات امداد و نجات برای ۱۸۵ خودروی گرفتار در برف و کولاک با موفقیت انجام شده است.
قوامی تأکید کرد: از تداوم عملیات تا بهبود کامل وضعیت جوی خبر داد و از همکاری مردم و مسافران برای پرهیز از سفرهای غیرضروری درخواست کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰