انتخاب آگاهانه به زندگي عاشقانه ختم مي شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمانشاه، دكتر به پژوه ديروز در كارگاه «عوامل موثر در ازدواج موفق» كه به دعوت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد كرمانشاه در آمفي تئاتر اين دانشگاه واقع در كسري برگزار شد، با بيان اين مطلب كه ازدواج يكي از جلوههاي زيبا و معنادار زندگي است، اظهار داشت: متاسفانه در دانشگاههاي ما درس زندگي به دانشجويان آموخته نمي شود و چيزي كه روش بهتر زندگي كردن را به جوانان ياد بدهد، نيست.
وي با تقسيم نيازهاي انسان به جسماني و رواني، انسان را موجودي اجتماعي خواند و گفت: نيازهاي انسان مكمل يكديگر و مهم هستند كه ازدواج به نيازهاي رواني ما پاسخ مي دهد و نيازهاي فطري ما را برطرف مي كند، همچنين يك رابطه مقدس، پيچيده، عاطفي و انساني بين دو جنس مخالف است كه بر پايه روابط جنسي و عاطفي و براساس قوانين شرع يك سري تعهداتي را براي دو نفر به وجود مي آورد.
به پژوه در ادامه با اشاره به علتهاي ازدواجهاي ناموفق و خانوادههاي آسيب پذير بيان كرد: اقدام به ازدواج بر اثر فوت يكي از اعضاي خانواده، ازدواج براي فرار از خانه نامطلوب و به دست آوردن آزادي بيشتر، ازدواج به علت غربت و تنهايي، ازدواج به خاطر ثروت مرد، ازدواج به خاطر مدرك و تحصيلات و موقعيت شغلي، ازدواج به خاطر زيبايي زن، ازدواجهاي اينترنتي، ازدواج به خاطر شفقت و ترحم و ازدواجهاي قومي و قبيلهاي از جمله عوامل و علتهاي ازدواجهاي ناموفق است.
اين كارشناس برنامههاي تلويزيوني صدا و سيما ادامه داد: ازدواجهاي موفق با رعايت تناسباتي امكان پذير است كه مي توان به خودشناسي، ديگر شناسي، هدف شناسي، تناسب اخلاقي، تناسب اعتقادي، تناسب سني، تناسب جسمي و ظاهري، تناسب فرهنگي و اجتماعي، تناسب خانوادگي، تناسب اقتصادي، تناسب تحصيلي، تناسب جغرافيايي، تناسب هوش، تناسب سياسي و تناسب در علايق و رغبتها اشاره كرد كه بعد از بررسي اين تناسبات بايد به دوست داشتن و عشق ورزيدن رسيد.
وي در پايان گفت: يك ازدواج موفق مساوي با سعادتمند شدن است./انتهاي پيام/