دومین آیین و اجتماع بزرگ بانوان مدافع ولایت در شیراز برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۷۲۹۵

دومین آیین و اجتماع بزرگ بانوان مدافع ولایت در شیراز برگزار شد

دومین آیین و اجتماع بزرگ بانوان مدافع ولایت، هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، با حضور پرشور بانوان شیرازی و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد.

دومین آیین و اجتماع بزرگ بانوان مدافع ولایت در شیراز برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو،این اجتماع با هدف تجلیل از مقام شامخ خانواده‌های شهدای دفاع مقدس و شهدای سلامت و امنیت برگزار شد و بانوان شرکت‌کننده با حضور گسترده خود، بار دیگر بر پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت‌مداری تأکید کردند.

در این مراسم، سحر امامی مجری شبکه سه سیما و ساجده تقی‌زاده نویسنده کتاب «خانم ماه» به‌عنوان مهمانان ویژه حضور داشتند که در پایان برنامه، هر دو مهمان به عنوان خادم افتخاری حرم مطهر شاهچراغ (ع) منصوب شدند.

اجرای گروه‌های سرود دختران از نقاط مختلف شهر شیراز، از دیگر بخش‌های این مراسم معنوی و فرهنگی بود که با استقبال حاضران همراه شد و حال‌وهوای ویژه‌ای به اجتماع بانوان مدافع ولایت بخشید.

این آیین در فضایی سرشار از شور انقلابی و معنویت برگزار شد و شرکت‌کنندگان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بر ادامه راه آنان در پاسداری از ارزش‌های اسلامی و انقلابی تأکید کردند.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار