کشف محموله بزرگ سلاح و مهمات در مرزهای کردستان
فرمانده مرزبانی کردستان از کشف ۴۲ قبضه انواع سلاح جنگی و یک قاچاقچی مسلح در مرزهای شهرستانهای سروآباد و مریوان خبر داد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار فرج رستمی شامگاه یکشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران رسانههای کردستان گفت: ۴۲ قبضه انواع سلاح جنگی شامل ۳۷ قبضه کلت کمری و ۵ قبضه کلاشینکف بههمراه ۷۲۹ فشنگ جنگی و ۷ دستگاه بیسیم دستی قاچاق، توسط مرزبانان هنگ مریوان و مأموران انتظامی سروآباد کشف شد.
وی افزود: این محموله بزرگ در نتیجه اقدامات دقیق اطلاعاتی و عملیات غافلگیرانه مرزبانان کشف شد و یک قاچاقچی مسلح نیز در این عملیات دستگیر شد.
فرمانده مرزبانی استان کردستان تأکید کرد: کشف این محموله نمونهای از تلاش مستمر و شبانهروزی مرزبانان برای جلوگیری از ورود سلاح و مهمات غیرمجاز به کشور است و امنیت مرزها در اولویت همیشگی نیروی انتظامی قرار دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰