کشف طلاجات مسروقه ۷۰ میلیاردی در اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۹۱۸۵

کشف طلاجات مسروقه ۷۰ میلیاردی در اردبیل

فرمانده انتظامی استان اردبیل از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای منزل و کشف طلاجات مسروقه ۷۰ میلیارد ریالی در عملیات مأموران پلیس آگاهی اردبیل خبر داد.

کشف طلاجات مسروقه ۷۰ میلیاردی در اردبیل

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سردار جواد تقوی، فرمانده انتظامی استان اردبیل اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت منزل دریکی از شهرک‌های شهر اردبیل و به سرقت رفتن مقادیر قابل توجهی طلاجات، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی اردبیل قرار گرفت.

وی افزود: با انجام بررسی‌های تخصصی مشخص شد سارقان ۳ نفر بوده و به صورت باندی و با استفاده از یک دستگاه سواری پژو پارس مسروقه اقدام به سرقت کرده‌اند که پس از اخذ نیابت قضایی و در عملیات هوشمندانه پلیسی ۲ نفر از سارقان در شهرستان "کرج" دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به اینکه تلاش برای دستگیری همدست این سارقان در دستور کار پلیس قرار دارد؛ گفت: سارقان دستگیر شده در بازجویی‌های پلیس به ارتکاب ۳ فقره سرقت منزل و سرقت سواری پژو پارس اعتراف کردند.

سردار تقوی از کشف طلاجات مسروقه به ارزش ۷۰ میلیارد ریال از مخفیگاه سارقان و توقیف یک دستگاه سواری رانا مورد استفاده آنان خبر داد و تصریح کرد: سارقان با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار