کد خبر:۱۳۶۹۲۲
مسئول نهاد رهبري دانشگاه علوم پزشكي گلستان:
دانشجوي طرح ولايت، علمدار جبهه فرهنگي است
مسئول نهاد رهبري دانشگاه علوم پزشكي گلستان گفت: دانشجوي طرح ولايت، علمدار جبهه فرهنگي است و بايد در اين جبهه با مطالعه وارد شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، حجت الاسلام حسيني روز گذشته در اختتاميه طرح ولايت استاني در جمع دانش آموختگان طرح ولايت با اشاره به رواياتي از پيامبر(ص) در خصوص درك امام زمان(عج) گفت: ادراك مبحثي فراتر از رويت آن است؛ چرا كه ممكن است رويت اتفاق بيفتد، اما در عين حال امام را نشناسند.
وي افزود: برخي ادعاي مشاهده امام زمان(عج) را مي كنند و خود را پيام آور ايشان دانسته و با ايجاد شبهه سعي بر حذف ولايت فقيه از جامعه دارند.
مسئول نهاد رهبري دانشگاه علوم پزشكي گلستان تصريح كرد: برفرض اينكه فردي امام زمان را مشاهده كرد، اما اين دليل اقتداي مردم به آن فرد نيست.
حسيني خودسازي، مطالعه كتابهاي اخلاق، تفكر، محبت و مخالفت با نفس را از راههاي درك امام زمان(عج) برشمرد.
لازم به ذكر است، در حاشيه مراسم افتتاحيه طرح ولايت استاني نمايشگاه پوستري با عناوين آمار مصدومين جنگ شيميايي، قطعنامه 598، قيام 15 خرداد، 19 دي، ورود امام، دستاوردهاي علمي نظام برپا بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰