کد خبر:۱۳۷۱۳۶۴
در نشست خبری؛
جهانگیر: در رابطه با اغتشاشات اخیر تا صبح امروز ۸۸۴۳ کیفرخواست داشتیم که یا ارسال شده یا آماده ارسال به دادگاه هستند + فیلم
سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: در رابطه با اغتشاشات اخیر تا صبح امروز ۸۸۴۳ کیفرخواست داشتیم که یا ارسال شده یا آماده ارسال به دادگاه هستند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری گفت: براساس آخرین گزارشی که امروز از دادستانی کل کشور دریافت کردم، از مجموع ۳۱ استان، برای ۳۰۴۷ نفر از افرادی که دستگیر شده بودند، منع تعقیب صادر شده و برای ۹۶ نفر موقوفی تحقیق و ۵۰۸ نفر تعلیق تعقیب انجام شده است.
وی افزود: همچنین، برای ۱۰۵۳۸ نفر جلب به دادرسی صادر شده و تعداد کیفرخواستهای صادرشده در رابطه با اغتشاشات اخیر تا صبح امروز ۸۸۴۳ کیفرخواست بوده که یا ارسال شده یا آماده ارسال به دادگاه هستند و در دادگاهها در حال بررسی برای صدور احکام هستند.
جهانگیر بیان کرد: ان شاءالله به محض صدور و قطعی شدن احکام، نتایج آن را به ملت بزرگوار ایران اعلام خواهیم کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰