ناآرامی‌های اخیر در سوریه توطئه آمریکایی- اسرائیلی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۲۳۹
یک کارشناس رسانه و فضای مجازی:

ناآرامی‌های اخیر در سوریه توطئه آمریکایی- اسرائیلی است

یک کارشناس رسانه و فضای مجازی با بیان اینکه سوریه به عنوان یکی از حلقه‌های مقاومت علیه اسرائیل مطرح می‌باشد، گفت: ناآرامی‌های اخیر در سوریه توطئه آمریکایی- اسرائیلی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، علی داوودی روز گذشته در چهارمین نشست پاتوق شیشه ای با عنوان «فصل بیداری» که در کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار شد، با اشاره به جایگاه رسانه ها در فضاسازی در امور مختلف گفت: رسانه ها با توجه به قدرت بالای تأثیرگذاری خود می توانند در شکل گیری، تهییج، تسریع، و یا متوقف کردن انقلاب های اسلامی در منطقه مؤثر باشند.
 
وی بیان داشت: رسانه ها پیش از بیداری اسلامی در منطقه فعل و انفعالات کشورها را رصد می کردند، اما با شروع انقلاب ها دچار چندگانگی شده و پس از وقوع به صورت واحد با اهدافی مشخص وارد صحنه شدند.
 
این کارشناس رسانه و فضای مجازی تصریح کرد: پس ازشروع انقلاب اسلامی در مصر رسانه ها توانستند در همان روزهای آغازین با اقدامات خود به گونه ای انقلاب را زمین گیر کنند.
 
داوودي افزود: اگر رهبر انقلاب در آن نماز جمعه حضور نمی یافته و آن خطبه را به زبان عربی ایراد نمی کردند و اگر خطبه عربی ایشان در میدان التحریر مصر بین مردم دست به دست نمی شد، به یقین در مصر هیچ اتفاق خاصی روی نمی داد.
 
وي بيان داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران رسانه ها دچار تحولات عظیمی شده و وارد عرصه درگیری با انقلاب شدند.
 
این کارشناس رسانه و فضای مجازی ادامه داد: رسانه ها در مورد انقلاب اسلامی ایران عمدتاً در حوزه رادیو و تلویزیون به فضاسازی می پرداختند؛ اما به علت فرآیندهایی نتوانستند خود را تا حد مطلوب هماهنگ کنند.
 
داوودي تصریح کرد: در دهه دوم انقلاب اسلامی ایران با ایجاد جریانان مقاومتی در فلسطین و لبنان رسانه ها فعالیت های خود را وسیع تر کرده، و بخصوص در جنگ های 33 روزه لبنان و 22 روزه فلسطین با فضاسازی های عظیم رسانه ای وارد عرصه شدند.
 
وي گفت: در آن برهه رسانه ها تمام انرژی خود را برپیش بینی در مورد پیروزی اسرائیل متمرکز کردند که در نهایت با پیروزی گروه های مقاومت این پیش بینی ها دچار شکست شد.
 
این کارشناس رسانه و فضای مجازی تاكيد كرد: همزمان با جنبش های بیداری اسلامی در منطقه این رسانه ها با تغییر و افزایش تاکتیک ها در حد بسیار بالایی با هم هماهنگ شده تا اگر در حوزه ای با شکست مواجه شدند، در عرصه دیگری فضاسازی کنند.
 
داوودي با اشاره به اینکه مقاومت اسلامی نتیجه بیداری اسلامی است، افزود: رسانه ها در وضعیت فعلی وظایف خود را در دو حوزه نهضت بیداری اسلامی و مقاومت اسلامی تقسیم کرده اند.
 
وي خاطرنشان کرد: بررسی، تسلط، انحراف و بازتعریف مقاومت اسلامی با توجه به فعل و انفعالات چند سویه اینترنت در حوزه شبکه های اجتماعی، سایت، وبلاگ و... به این رسانه واگذار شده است.
 
این کارشناس رسانه و فضای مجازی با بیان اینکه رسانه ها دریافتند اصالت و منشأ بیداری اسلامی در منطقه، کشور ایران است، گفت: این رسانه ها 40 درصد توان خود را متمرکز ایران و فضاسازی سو علیه ایران کردند تا به گونه ای ارتباط بین مبدأ و مقصد این بیداری ها کمرنگ یا قطع شود و بعد از آن این انقلاب ها و مقاومت حاصل از آن را منحرف کنند.
 
داوودي بيان داشت: رسانه ها برای انحراف بیداری اسلامی سعی کردند خاستگاه این جنبش ها را اقتصادی جلوه دهند و این طور وانمود کنند که نارضایتی از وضع اقتصادی این کشورها سبب ایجاد این جنبش ها شده است.
 
وي با اشاره به اينكه در مرحله بعد رسانه ها سعی کردند این انقلاب ها را به وضعیت دمکراسی در این کشورها مرتبط کنند، افزود: وضعیت دمکراسی در این جنبش ها هم مؤثربوده است، اما عامل اصلی این جنبش ها همان اسلام خواهی می باشد.
 
این کارشناس رسانه و فضای مجازی بیان داشت: ضرر اصلی دومینوی بیداری اسلامی در منطقه متوجه اسرائیل است؛ بنابراين همه رسانه ها با وجود اختلاف سلایق و منافع خود به صورت متحد برای حفظ منافع اسرائیل وارد عرصه شدند.
 
داوودي نا آرامی ها در سوریه را توطئه ای آمریکایی- اسرائیلی خواند و خاطرنشان کرد: آمریکا و غرب در صددند که سوریه را به عنوان یکی از کشورهای حلقه مقاومت علیه اسرائیل دچار آشفتگی و جنگ داخلی کنند.
 
وی تصريح كرد: طبق این طرح در مرحله بعد ناآرامی ها به لبنان کشیده شده و پس از درگیرشدن سوریه و لبنان به درگیری های داخلی، ایران نیز به عنوان عامل اصلی در بیداری اسلامی درگیر مسائل داخلی می شود.
 
این کارشناس رسانه و فضای مجازی اعلام خبر کشته شدن بن لادن را طرحی دیگر برای منحرف کردن افکار عمومی جهان از جنبش های بیداری اسلامی در منطقه عنوان كرد.
 
داوودي افزود: اعزام نیروهای نظامی ناتو به لیبی و نیروهای عربستانی به بحرین در راستای برنامه ریزی های صورت گرفته برای کاهش و متوقف کردن فرآیند انقلاب های اسلامی در منطقه می باشد.
 
وي بیان داشت: بزرگترین دغدغه عربستان به عنوان ژاندارم اسرائیل و حافظ منافع آمریکا در منطقه حج تمتع امسال می باشد.
 
این کارشناس رسانه و فضای مجازی يادآور شد: عربستان در تلاش است تا با اقدامات امنیتی، مختل کردن سیستم های مخابراتی و ارتباطی و عدم اجازه ورود به خبرنگاران و فعالان رسانه ای مانع از ایجاد اعتراضات مسلمانان حاضر در حج و انتشار آن در رسانه ها شود تا از وقوع اعتراضات در بین مردم عربستان هم جلوگیری کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار