گروگان‌های نرماشیری از دست آدم‌ربایان آزاد شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۵۲۶۰

گروگان‌های نرماشیری از دست آدم‌ربایان آزاد شدند

رئیس حوزه قضایی شهرستان نرماشیر از آزادی ۲ شهروند نرماشیری از چنگال آدم‌ربایان طی یک عملیات منسجم و پیچیده اطلاعاتی از سوی سربازان گمنام امام زمان﴿عج﴾ خبر داد.

گروگان‌های نرماشیری از دست آدم‌ربایان آزاد شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیرحسین بهجتی رئیس حوزه قضایی شهرستان نرماشیر واقع در شرق استان کرمان گفت: در تاریخ پنجشنبه ۳۰ بهمن‌ماه سال جاری در پی وقوع یک فقره تیر اندازی دو تن از شهروندان نرماشیری توسط تعدادی اشرار مسلح مورد ربایش قرار گرفت و آدم ربایان با یک دستگاه خودرو پژو پارس با پلاک جعلی ربوده‌شدگان را به استان سیستان و بلوچستان منتقل کردند.


 
وی افزود: بلا فاصله پرونده قضایی تشکیل و پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و همکاری مشترک اداره کل اطلاعات استان کرمان و سیستان و بلوچستان گروگان‌ها امروز آزاد و به استان کرمان منتقل و به آغوش خانواده بازگشتند. 

 

 

رئیس حوزه قضایی شهرستان نرماشیر ضمن تشکر از اقدامات و مجاهدت‌های سربازان گمنام امام زمان (ع) در تحقق امنیت پایدار بیان کرد: دستگاه قضایی با قاطعیت با عناصر نا امنی و مخلان امنیت و پدیده شوم آدم‌ربایی برخورد خواهد کرد و مجازات سنگین در انتظار این مجرمین خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار