چرا مردم به کوروش کمپانی اعتماد کردند؟ + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۵۳۳۶
در برنامه راس یک؛

چرا مردم به کوروش کمپانی اعتماد کردند؟ + فیلم

خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: مال باخته‌های پرونده کوروش کمپانی بررسی دقیقا نسبت به این شرکت نداشتند و متاسفانه بر اساس تبلیغاتی که سلبریتی‌ها انجام داده بودند اعتماد می‌کنند.
چرا مردم به کوروش کمپانی اعتماد کردند؟ + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی عندلیب، خبرنگار در برنامه راس یک گفت: مال باخته‌های پرونده کوروش کمپانی بررسی دقیقا نسبت به این شرکت نداشتند و متاسفانه بر اساس تبلیغاتی که سلبریتی‌ها انجام داده بودند اعتماد می‌کنند.

وی افزود: سلبریتی‌ها معمولا به مسئولیت اجتماعی که در قبال حرفی که می‌زنند و اثری که در جامعه می‌گذارند واقف نیستند.

عندلیب بیان کرد: برخی از افراد مصونیت‌های خودساخته‌ای دارند که همین موضوع باعث می‌شود در مواقعی قانون از معنا تهی شود.

وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشور‌ها نه فقط به علت معاونت در جرم بلکه فقط به واسطه اینکه رفتار یک سلبریتی باعث تسهیل یک جرمی شود با آن برخورد قانونی می‌کنند.

 

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار