استقرار بیش از ۱۹۰۰ پایگاه نوروزی اورژانس/ ۳۰۰ آمبولانس جدید آماده خدمت‌رسانی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۵۵۶۳
رئیس سازمان اورژانس اعلام کرد:

استقرار بیش از ۱۹۰۰ پایگاه نوروزی اورژانس/ ۳۰۰ آمبولانس جدید آماده خدمت‌رسانی

رئیس سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: نیروهای اورژانس در بیش از ۱۹۰۰ پایگاه جاده ای و استفاده از حدود ۳۰۰ دستگاه آمبولانس نوسازی شده در طرح نوروزی با هدف ارائه خدمات سلامت و امدادرسانی به مردم مشارکت فعالی خواهند داشت.
استقرار بیش از ۱۹۰۰ پایگاه نوروزی اورژانس/ ۳۰۰ آمبولانس جدید آماده خدمت‌رسانی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جعفر میعادفر روز چهارشنبه در کمیته هماهنگی ترافیکی نوروزی با اشاره به هماهنگی‌های گسترده با وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های مرتبط، افزود: از ۱۵ اسفند بسته‌های خدمات بهداشتی و درمانی در حوزه‌های مختلف فعال شده و در ایام نوروز آماده خدمت‌رسانی هستند تا مردم دچار مشکلات ناشی از بیماری‌های غیرتصادفی نیز نشوند.

وی اظهار کرد: در کنار همکاران پلیس و هلال احمر، ایستگاه‌های سلامت در مسیرهای پرتردد و نقاط حادثه‌خیز هر ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلومتر مستقر خواهند شد و بیش از ۷۰۰ بیمارستان دانشگاهی و بیش از هزار بیمارستان کشور با تمام ظرفیت آماده خدمت‌رسانی هستند.

میعادفر با تاکید بر آماده‌باش کامل مراکز بهداشتی و درمانی شبانه‌روزی گفت: دستورالعمل وزیر بهداشت ابلاغ شده و همه سازمان‌ها موظف هستند با تمام ظرفیت خود در خدمت مردم باشند تا کمترین چالش و مشکل برای شهروندان ایجاد نشود.

رئیس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: با تلاش پزشکان، پرستاران و کادر سلامت، امسال نیز مانند سال‌های گذشته خدمات امداد و درمان به بهترین شکل ارائه خواهد شد. امیدواریم با همکاری مردم، وقوع حوادث کاهش یابد و ایمنی سفرها افزایش پیدا کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار