محموله میلیاردی قاچاق در توقیف پلیس حاجی آباد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۵۶۵۶

محموله میلیاردی قاچاق در توقیف پلیس حاجی آباد

با هوشیاری و تلاش ماموران انتظامی شهرستان حاجی آباد یک دستگاه خودرو حامل قطعات خودرو قاچاق شناسایی و توقیف شد.
محموله میلیاردی قاچاق در توقیف پلیس حاجی آباد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی اکبر نظری فرمانده انتظامی شهرستان حاجی آباد گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان حاجی آباد روز گذشته حین گشت زنی در حوزه استحفاظی واقع در محور بندرعباس به حاجی آباد، به یک دستگاه خودرو کامیونت مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی با اشاره به اینکه در بازرسی از این خودرو مجموعا ۳۶ هزار قلم انواع قطعات و لوازم یدکی خودرو کشف شد، افزود: در این رابطه یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

سرهنگ علی اکبر نظری ارزش مالی این محموله قاچاق کشف شده را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۴۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان حاجی آباد، مبارزه با قاچاق را یکی از اولویت‌های پلیس عنوان و تصریح کرد: با همه توان و اقتدار در برابر این پدیده شوم خواهیم ایستاد.

پربازدیدترین آخرین اخبار