امام جمعه گرگان: فریب عقب‌نشینی دشمن را نمی‌خوریم / پیروزی حتمی جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۸۸۳۶

امام جمعه گرگان: فریب عقب‌نشینی دشمن را نمی‌خوریم / پیروزی حتمی جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی

امام جمعه شهر گرگان با اشاره به توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران و انهدام مراکز پشتیبانی و نظامی استکبار در منطقه گفت: این ضربات سهمگین سبب تا دشمنان از مواضع گستاخانه خود عقب‌نشینی کنند؛ اما ملت و قوای مسلح ما هوشیار بوده و فریب این حربه را نمی‌خورد.

امام جمعه گرگان: فریب عقب‌نشینی دشمن را نمی‌خوریم / پیروزی حتمی جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی در خطبه‌های نماز جمعه گرگان اظهار کرد:ملت بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران پس از آنکه دشمنان این مرز و بوم اقدام به شهادت مقام معظم رهبری نمودند، منسجم‌تر و میدانی تر شدند و حتی از دوران انقلاب اسلامی نیز متحدتر و قوی‌تر شده‌اند.


امام جمعه گرگان افزود: دشمنان هیچگاه، دست از خباثت و کینه توزی نسبت به جمهوری اسلامی ایران دست برنخواهند داشت؛ این ذات دشمن است و نباید از آن غافل شویم.


وی ادامه داد: پس از آنکه دشمنان کشور با قدرت موشکی و دفاعی بی نظیر فرزندان این مرز و بوم مواجهه شدند ، شاید بدنبال روش‌های دیگر بروند.


نورمفیدی گفت: هدایت و انتقال نیرو های داعشی به خاک جمهوری اسلامی ایران و خلق یک آشوب فراگیر از جمله توطئه های دشمن است که با حضور و هوشیاری مردم شکست خواهند خورد.


وی ادامه داد: ملت ایران ملتی بی نظیر هستند که در شب‌ها و روزهای گذشته بخشی از دلدادگی آنها به نظام در تجمعات به نمایش گذاشته شد، حضوری که لرزه به هیمنه پوشالی دشمنان انداخت.

نورمفیدی گفت: ضربات متوالی قوای مسلح جمهوری اسلامی ایران علیه مراکز نظامی ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی سبب شد تا دشمنان حرف و مواضع گستاخانه خود را تغییر دهند؛ هنگامی که پایگاه ها و مراکز راداری دشمن، نابود شد؛ آنها به توان نظامی ایران واقف شدند.


وی افزود: شاید در ظاهر، دشمن عقب‌نشینی کند، بخاطر ضرباتی که از ایران خورده‌است، از مواضع خود عقب‌نشینی کند، اما دشمنی خود را کنار نمی گذارد .


امام جمعه‌ گرگان تاکید کرد که آینده با حمهوری اسلامی ایران است؛ و در این موضوع شکی نداریم و آن بخاطر کمک خداوند متعال است؛ تمام قلدری آنها به هواپیما و ابزار جنگی است اما ملت ایران از حمایت خداوند متعال برخوردار است.


وی ابراز امیدواری کرد که با اتمام این جنگ تحمیلی، قدرت و قوت ایران در کل جهان تثبیت شود و همه ناچار خواهند بود که ایران را به عنوان یک قدرت بپذیرند.


وی با اشاره به شهادت مقام معظم رهبری اظهار کرد: هفته گذشته ملت مسلمان ایران و جهان مصیبت غمباری را دید و رهبری فرزانه را از دست داد؛ رهبر عزیز ما پرچمی که شما و امام خمینی(ره) بر دست گرفتید، اجازه نمی‌دهیم هیچگاه بر زمین بیافتد.


امام جمعه گرگان گفت: رهبر عزیز ما یک مجاهد همیشگی و شبانه‌ روز در حال جهاد بود و آرزوی شهادت داشت؛ همیشه زمانی که حتی رییس جمهور بودند همیشه دعا می‌کردند محاسنم بر خون سرم آغشته شود.


امام جمعه گرگان گفت: مزد این مرد بزرگ چیزی جز شهادت نبود و امیدواریم خداوند متعال این شهادت رهبر عزیزمان را مقدمه‌ای برای نابودی ظلم و ظالمان مخصوصا این آمریکای رزل و اسراییل کودک کش‌ و پست قرار دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار