مهلت تنفس وام‌گیرندگان اعلام شد / جریمه اقساط معوق در ایام بحران لغو شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۰۵۲۶

مهلت تنفس وام‌گیرندگان اعلام شد / جریمه اقساط معوق در ایام بحران لغو شد

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان البرز از بخشودگی جریمه دیرکرد اقساط و رفع تمام محدودیت‌های بانکی برای مشتریانی که در شرایط کنونی توان پرداخت ندارند، خبر داد و گفت: پیامک‌های "دیفالت" ارسالی برای مشتریان صرفاً یک اطلاعیه سیستمی است و هیچ عواقب بانکی برای دریافت‌کنندگان ندارد.

مهلت تنفس وام‌گیرندگان اعلام شد / جریمه اقساط معوق در ایام بحران لغو شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یوسفعلی مهرپویا دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، به تشریح آخرین اقدامات شبکه بانکی کشور درخصوص نحوه برخورد با اقساط معوق و رفع محدودیت‌های بانکی مشتریان در شرایط کنونی پرداخت.

مهرپویا با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه و سیاست‌های ابلاغی بانک مرکزی در این دوره اظهار کرد: بانک مرکزی به‌صراحت درباره دو موضوع کلیدی موضع‌گیری کرده است. اول، بحث اقساط معوق است که در این بازه زمانی در صورت پرداخت نشدن، هیچگونه جریمه‌ای به آن تعلق نخواهد گرفت.

وی توضیح داد: این به معنای انتقال قسط این دوره به پایان دوره بازپرداخت است و برای افرادی که شرایط مالیشان تحت تأثیر قرار گرفته، الزامی برای پرداخت اقساط با فوریت وجود ندارد.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان البرز در ادامه به رفع محدودیت‌های بانکی اشاره کرد و گفت: در گذشته اگر برای مشتری برگشتی در سیستم ثبت می‌شد، به‌طور خودکار محدودیت‌هایی مانند عدم امکان تجدید کارت، افتتاح حساب یا مسدود شدن حساب ایجاد می‌شد. وی افزود: ما به‌صورت مکتوب از بانک مرکزی نامه دریافت کرده‌ایم که این محدودیت‌ها کاملاً برداشته شده است. شبکه بانکی این محدودیت‌ها را حذف کرده تا مردم بتوانند به‌سهولت امور بانکی خود را انجام دهند و نگران این موضوع نباشند.

مهرپویا همچنین در خصوص برخی پیامک‌های دریافتی توسط مشتریان با موضوع دیفالت (عدم پرداخت) هشدار داد و گفت: این پیام‌ها صرفاً یک پیام از پیش تعیین‌شده در سیستم بانک‌ها (از جمله بانک ملی و سایر بانک‌ها) بوده و مردم نباید نگران آن باشند.

وی تأکید کرد: ما این موضوع را به مرکز اعلام کرده‌ایم و مردم باید این پیام‌ها را صرفاً به عنوان یک اطلاعیه خبری در نظر بگیرند، چراکه عدم پرداخت اقساط در این ایام هیچ محدودیت و جریمه‌ای به دنبال ندارد و صرفاً به آخرین اقساط اضافه می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار