علت کاهش قیمت گندم چيست؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۰۸۲
نامه 164 نماينده به رئيس جمهور

علت کاهش قیمت گندم چيست؟

164 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای رسمی، در باره علت‌های کاهش قیمت گندم که موجب نارضایتی کشاورزان و توجه به لزوم افزایش قیمت آن، توضیح خواستند.
به گزارش گروه اقتصادي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از خانه ملت، در پایان جلسه علنی امروز (سه‌شنبه4 مرداد) مجلس شورای اسلامی 164 نفر از نمایندگان مجلس در نامه‌ای خواهان افزایش قیمت گندم شدند.
 
متن نامه که از سوی محمد دهقان عضو هیئت‌رئیسه قرائت شد، بدین شرح است:
 
بسمه‌تعالي
 
با سلام و احترام
 
آقای دکتر احمدی‌نژاد ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
 
به استحضار می‌رساند بر اساس قوانین دولت موظف است به منظور حمایت از تولید محصولات اساسی کشاورزی و ایجاد تعادل در هزینه‌های تولید و درآمد کشاورزان از جمله گندم، قیمت تضمینی این گونه از درآمدها را طوری تعیین کند که میزان افزایش آن از نرخ تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی، کمتر نباشد.
 
نرخ گندم با دامنه پاکی چهار درصد افت مفید و دو درصد غیرمفید هر کیلو 3600 ریال اعلام شده است، اما با وجود عدم رضایت جامعه تولیدکننده محصولات کشاورزی و گندم‌کاران از این نرخ با افزایش 9 درصد آن نسبت به سال قبل نرخ جدید گندم با همان دامنه پاکی3527ریال یعنی با 73 ریال کاهش و بدون هیچ دلیلی اعلام شده که این موضوع با توجه به افزایش هزینه تولید در سال زراعی 90-89 و اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها موجبات نارضایتی کشاورزان را فراهم کرد.
 
قیمت گندم کمتر از 500 تومان برای کشاورزان مقرون به صرفه نیست، از رئیس جمهوری خواهانیم در تامین قیمت گندم و پرداخت وجه تحویلی گندم تولیدکنندگان به شرکت غله و بازرگانی تصریح کنند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار