ورود تجهیزات ناوبری ؛ افزایش روزانه پروازهای عبوری
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۷۳۹۷

ورود تجهیزات ناوبری ؛ افزایش روزانه پروازهای عبوری

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها از تعمیر تجهیزات آسیب‌دیده و تدوین طرح‌های جایگزین در جنگ خبر داد و گفت: چند رادار جدید به کشور وارد می‌شود و زیرساخت‌های نصب آن آماده‌سازی شده است. وی با تأکید بر افزایش ایمنی و ظرفیت پروازی، از رشد پروازهای عبوری و اعتماد شرکت‌های خارجی به کنترل ترافیک هوایی ایران خبر داد.
تجهیزات

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی دهقان، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با اشاره به آسیب‌دیدگی بخشی از تجهیزات کمک‌ناوبری در جریان جنگ، اظهار کرد: برخی فرودگاه‌هایی که تجهیزات کمک‌ناوبری آنها آسیب دیده بود، در طول جنگ تعمیر شدند و برای فرودگاه‌هایی که تجهیزات آنها آسیب جدی دیده بود نیز با استفاده از روش‌های جایگزین، طرح‌های پروازی جدید تدوین و اجرا شد.

وی افزود: همزمان با اجرای این طرح‌ها، دیدگاه‌ها و نظرات سازمان هواپیمایی کشوری نیز دریافت شده و اقدامات لازم برای خرید و ورود چند دستگاه رادار به کشور در حال انجام است. زیرساخت‌ها و عملیات آماده‌سازی محل نصب این تجهیزات نیز در دست اجراست تا پس از ورود رادارها در کوتاه‌ترین زمان وارد چرخه عملیاتی شوند.

وی با تأکید بر اولویت ارتقای ایمنی و افزایش ظرفیت فضای پروازی کشور تصریح کرد: خرید تجهیزات و آماده‌سازی فضای پروازی در شرایط فعلی از اولویت‌های این شرکت است و تجهیزات جدید می‌توانند به افزایش ظرفیت و ایجاد مسیرها و ظرفیت‌های جدید در فضای هوایی کشور کمک کنند.

به گفته وی، کل فضای کشور تحت کنترل است و تجهیزات جدیدی که در حال ورود و نصب هستند، زمینه افزایش ظرفیت فضای پروازی ایران را فراهم خواهند کرد.

وی از افزایش اعتماد شرکت‌های هواپیمایی خارجی به خدمات کنترل ترافیک هوایی ایران خبر داد و گفت: برخی شرکت‌های خارجی اطمینان یافته‌اند که خدمات کنترل ترافیک هوایی در فضای جمهوری اسلامی ایران ایمن است.

وی با بیان اینکه پروازهای عبوری از فضای کشور روزانه در حال افزایش است ابراز امیدواری کرد با تداوم همکاری و هم‌افزایی میان مجموعه‌های مرتبط، روند افزایش پروازهای عبوری و توسعه ظرفیت‌های پروازی کشور ادامه پیدا کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار