کد خبر:۱۳۸۱۴۹۰
آتش سوزی یک باب منزل مسکونی بدلیل نشت گاز در بیرجند
ساعاتی قبل دود غلطی در محدوده خیابان انقلاب بیرجند توجه ها را به سمت خود جلب کرد که طبق پیگیری های صورت گرفته این دود ناشی از آتش سوزی در یک باب منزل مسکونی بدلیل نشت گاز بوده است.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد عنایتی، رئیس سازمان آتشنشانی بیرجند در این خصوص گفت: با توجه به بررسیهای اولیه عامل آتش سوزی و حریق امروز ظهر در خیابان انقلاب بیرجند، نشت گاز و به دنبال آپ انفجار حاصل از تجمع گاز بوده است.
وی با بیان اینکه با توجه به بررسیهای اولیه علت حادثه نشت و انفجار گاز است، گفت: پس از اعزام سه نیم آتشنشانی، حریق توسط آتشنشانان اطفا شد و آتشنشانان در حال حاضر در حال لکه گیری محل حادثه هستند.
به گفته وی انفجار گاز و آتشسوزی خسارت جانی به همراه نداشت و در این حادثه یک نفر مصدوم و دچار سوختگی شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰