کارگاه «استقرار حاکمیت بالینی در بیمارستان» در علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۳۵۰

کارگاه «استقرار حاکمیت بالینی در بیمارستان» در علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای استقرار پروژه حاکمیت بالینی در بیمارستان های کشور، کارگاه آموزشی یک روزه ای را با عنوان «استقرار حاکمیت بالینی در بیمارستان» برگزار می كند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، بیمارستان الزهرا (س) با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای استقرار پروژه حاکمیت بالینی در بیمارستان های کشور کارگاه آموزشی یکروزه ای را با عنوان «استقرار حاکمیت بالینی در بیمارستان» فردا در این دانشگاه برگزار می كند.
 
در این کارگاه که با حضور روسا و مدیران بیمارستان های دولتی و خصوصی اصفهان، کارشناسان و مسئولان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود، مباحثی از قبیل ارزشیابی بیمارستان ها و حقوق بیمار در حاکمیت بالینی توسط اساتید این دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
 
لازم به ذکر است، این کارگاه آموزشی فردا از ساعت 8 تا 13 در تالار تعالی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار