فرماندار رضوانشهر: محور پونل خلخال همچنان مسدود است و خطر ریزش بهمن وجود دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۵۶۶۲

فرماندار رضوانشهر: محور پونل خلخال همچنان مسدود است و خطر ریزش بهمن وجود دارد

فرماندار رضوانشهر هشدار داد: عملیات برفروبی محور پونل_ خلخال توسط راهداران این شهرستان به اتمام رسیده اما این محور برای تردد همچنان مسدود است و خطر ریزش بهمن وجود دارد.

فرماندار رضوانشهر: محور پونل خلخال همچنان مسدود است و خطر ریزش بهمن وجود دارد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ایرج شاهی فرماندار رضوانشهر گفت: محور پونل به خلخال در شهرستان رضوانشهر واقع در غرب گیلان از راه‌های سخت گذر و برفگیر کشور می‌باشد که همه ساله با شروع فصل سرد و به دلیل نبودن ایمنی کافی،‌‌ تردد در این جاده به سختی امکان پذیر است.

وی افزود: بدلیل ریزش بهمن‌های پی در پی و نبود ایمنی کافی، این محور، در محدوده گردنه زندانه به الماس و به علت برف و کولاک شدید مسدود شده بود، که برف روبی آن به اتمام رسیده و با توجه به گرم شدن هوا و احتمال ریزش بهمن پس از تایید ایمنی مسیر توسط پلیس راه و ارائه به شورای ترافیک استان گیلان، بازگشایی محور توسط مرکز مدیریت راه‌های کشور به اطلاع عموم خواهد رسید.

فرماندار رضوانشهر گفت: طول این محور ۶۰ کیلومتر است که تمامی آن در حوزه جغرافیایی گیلان و شهرستان رضوانشهر واقع شده و ۱۲ کیلومتر آن از روستای زندانه تا گردنه الماس، بدلیل وجود گردنه‌های سخت بهمن گیر می‌باشد.

شاهی تاکیدکرد: هرگونه انتشار اخبار مبنی بر بازگشایی این محور تکذیب می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار