سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های عشایری اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۵۶۷۴

سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های عشایری اردبیل

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل از اجرای مجموعه‌ای از طرح‌های عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۴ خبر داد؛ طرح‌هایی که زیرساخت‌های زندگی عشایر را تقویت کرده است.

سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های عشایری اردبیل

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی پیرجاهد، مدیرکل امور عشایر استان اردبیل از اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی گسترده برای بهبود زیرساخت‌های جامعه عشایری در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

وی گفت: در این مدت ۱۵ مورد آبشخور دام عشایری با اعتبار ۱۸ میلیارد ریال احداث و عملیات بازگشایی و تیغ‌زنی ۱۴۰۰ کیلومتر از راه‌های ییلاقی عشایری با اعتبار ۴۵ میلیارد ریال انجام شد.

پیرجاهد افزود: همچنین هزار و ۳۶۱ تانکر آبرسانی پلی‌اتیلن هزار لیتری با اعتبار ۸۵ میلیارد ریال خریداری و میان عشایر توزیع شد و یک دستگاه گریدر نیز با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال برای تقویت خدمات عمرانی خریداری شد.

وی ادامه داد: نیرو‌رسانی به پمپاژ قنبرلو با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال و خرید پکیج تصفیه‌خانه آب بایندور با اعتبار ۱۷۵ میلیارد ریال از دیگر طرح‌های اجرا شده در سال گذشته است.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل بیان کرد: تعریض و اصلاح راه‌های عشایری با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال، احداث راه عشایری با اعتبار ۱۱ میلیارد ریال و تسطیح و نگهداری راه‌ها با اعتبار ۶ میلیارد ریال نیز انجام شده است.

پیرجاهد همچنین از خرید و توزیع هزار دستگاه پنل خورشیدی به ارزش ۲۷۰ میلیارد ریال برای تأمین انرژی پایدار در مناطق عشایری استان خبر داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار