کد خبر:۱۳۸۶۳۷
دانشجویان طرح ولایت امید نظام هستند
كارگردان اخراجي ها، دانشجویان طرح ولایت را امید نظام دانست و خطاب به دانشجويان گفت: شما دانشجويان بايد به موقع در میادین دفاع از انقلاب و به نفع آن وارد شوید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ده نمكي شب گذشته در جمع دانشجویان طرح ولایت استان خراسان رضوی با بیان اینکه نگاه استکبار به رسانه از اعتقادات آنها حاصل می شود، تصريح كرد: کارکرد رسانه در خصوص انقلاب ها و استفاده استکبار اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: از ابتدای ورود آدم به زمین انسان برای ارتباط برقرار کردن با دیگران و آیندگان به رسانه فکر کرده است.
ده نمكي بیان داشت: این افراد برای ارتباط با آیندگان از حکاکی اشکال استفاده می کردند و هم اکنون نیز این ارتباط با دیگران و آینده از طریق نشریات و روزنامه انجام می شود.
اين كارگردان سينما فرهنگ شفاهی، مکتوب و دیداری شنیداری را سه دوره رسانه ها برشمرد و گفت: سیطره غرب بر رسانه های دنیا بسیار پیچیده است؛ در ایران از دوران مشروطه این فرهنگ مکتوب شروع شد.
وي استفاده غرب از رسانه دیداری شنیداری را برای ساخت حق از باطل عنوان کرد و تاکید کرد: امروز در نظریه برخورد تمدن ها سلاح هسته ای در اولویت دوم قرار می گیرد و بمباران اطلاعاتی در دستور کار است.
ده نمكي با اشاره به جنگ نرم و تهاجم فرهنگی گفت: دهه اخیر دهه برخورد رسانه ای تمدن هاست.
این کارگردان سینما با بیان اینکه شکل ابزار رسانه ای در دوره جدید پیچیده تر از گذشته است، گفت: فقط تلویزیون، رادیو و سینما هر روز هجمه زیادی از اخبار را بیان می کنند.
وي خطاب به دانش پژوهان طرح ولایت استان خراسان رضوی گفت: امروز با قرار داشتن در جنگ نرم باید یک شناسایی دقیق از اوضاع سیاسی و اجتماعی داشته باشیم؛ امروز فضای سایبری بسیاری از مرزها را درنوردیده است.
ده نمكي با مهم دانستن عنصر شناخت رسانه ها افزود: اگر مجهز به این شناخت نباشیم در برگزاری جشنواره های تلویزیونی به سمت بیدادگری می رویم.
کارگردان فيلم «اخراجی های 3» با ابراز تاسف از عملکرد متولیانی که خواسته یا ناخواسته هزینه بیت المال و نظام را در اختیار جریان رسانه ای قرار می دهند، گفت: اين افراد تیشه به ریشه انقلاب می زنند.
وي با مهم دانستن مخاطب شناسی در رسانه ها بیان داشت: اگر ما فضای سینمایی و روزنامه های دنیا و فضای مجازی را نشناسیم آن گاه در بزنگاه ها دستمان خالی خواهد بود.
ده نمکی به تحریم اخراجی های 3 در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: برخی ها با ایجاد شبکه اجتماعی کاری کردند که فروش این فیلم کاهش یابد.
اين كارگردان سينما با بیان اینکه رسانه ها با اعلام برخی از طرح ها و برنامه ها مانند طرح حجاب و عفاف باعث رعب مردم می شوند، گفت: اعلام این برنامه ها بدون توجه به مبحث عملیات روانی باعث سوء استفاده دشمن برای جلوه دادن باطل به جای حق می شود.
وي دانشجویان طرح ولایت را امید نظام دانست و بیان کرد: شما دانشجويان بايد به موقع در میادین دفاع از انقلاب و به نفع آن وارد شوید.
ده نمكي با انتقاد از عملکرد افراد حزب اللهی در دفاع از آثار ارزشی در سینما هشدار داد: با ساختن فیلم های ارزشی فشار و هجمه زیادی به کارگردان و بازیگران وارد می شود که این عامل باعث ترس مسئولان و تولید آثار خنثی می شود.
کارگردان اخراجی های 3 با بیان اینکه تعریف درستی از سینما نداریم، خاطرنشان کرد: امروز سینما یک ابزار خنثی و یک ظرف منعطف و تسلیم در برابر افراد نیست.
وي در پاسخ به سوالی در خصوص وجود برخی گریم ها و آرایش ها در فیلم ها گفت: در سینما بسیاری از ابزار ها وسیله ای در اختیار اندیشه پشت آن یعنی کارگردان است.
ده نمكي تصريح كرد: در سینما نمی توان بدنبال بچه حزب اللهی بگردیم، اما می توان به شکلی کار کرد که حلال و حرام رعایت شود؛ سخت است، اما شدنی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا