نصب ۱۸۴۰ چراغ LED در اوج حملات دشمن/ تداوم نوسازی شبکه برق استان در تعطیلات نوروز

مسعود خواجهوند، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، با تجلیل از همت شبانهروزی تیمهای عملیاتی اظهار کرد: علیرغم شرایط استثنایی کشور و مداخلات دشمن، در ۵ روز نخست نوروز ۱۴۰۵، تعداد ۱۸۴۰ شعله چراغ روشنایی فرسوده با چراغهای کممصرف و پربازده LED در معابر اصلی و فرعی شهرستانهای استان جایگزین شد.
وی هدف اصلی این طرح جهادی را آمادگی برای عبور موفق از اوج بار سال ۱۴۰۵ عنوان کرد و افزود: بهبود کیفیت روشنایی معابر در کنار کاهش چشمگیر مصرف انرژی، زیرساختی حیاتی برای آرامش مردم و خدمترسانی پایدار در شرایط کنونی است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز با اشاره به گستردگی جغرافیایی این عملیات، تصریح کرد: تیمهای فنی در محلههای مختلفی از جمله خط یک تا چهار حصار کرج، شهرکهای امیرالمومنین و طالقانی کمالشهر، سرحدی فردیس، ترکآباد ساوجبلاغ، جعفرآباد محمدشهر، نگارستان نظرآباد، مهدیآباد چهارباغ، مرادتپه اشتهارد و گلینک طالقان مستقر شده و اقدام به بهسازی شبکه کردهاند.
خواجهوند در پایان تأکید کرد: این نهضت بهسازی بر اساس برنامهریزیهای تدوین شده، بهصورت مستمر و بدون وقفه در تمامی نقاط استان ادامه خواهد داشت تا پایداری شبکه روشنایی معابر البرز به سطح مطلوب و استاندارد برسد.