سردار فدوی: شهید تنگسیری وارث رئیسعلی دلواری بود / نیروی دریایی سپاه مولود تقابل با آمریکا است+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۷۹۰۴

سردار فدوی: شهید تنگسیری وارث رئیسعلی دلواری بود / نیروی دریایی سپاه مولود تقابل با آمریکا است+فیلم

سردار علی فدوی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌وگو با شبکه خبر به روایت نخستین دیدار خود با شهید دریابان علیرضا تنگسیری پرداخت و از علت به وجود آمدن نیروی دریایی سپاه گفت.

سردار فدوی: شهید تنگسیری وارث رئیسعلی دلواری بود / نیروی دریایی سپاه مولود تقابل با آمریکا است+فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار علی فدوی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌وگو با شبکه خبر به روایت نخستین دیدار خود با شهید دریابان علیرضا تنگسیری پرداخت و تأکید کرد که این شهید والامقام از تبار رئیسعلی دلواری است.


وی با اشاره به اولین بار دیدار با شهید تنگسیری گفت: شهید تنگسیری را اولین بار سال ۱۳۶۲ در نهر قاسمیه اروند دیدم. 


سردار فدوی با بیان اینکه شهید تنگسیری اصالتاً بوشهری است، افزود: او از اهالی جایی است که در ماجرای شهید رئیسعلی دلواری به سمت اروندکنار آمدند. تنگسیر در منطقه‌ای به دنیا آمده که مردان مبارز و بزرگی را تقدیم ایران کرده است.

کد ویدیو

نیروی دریایی سپاه؛ مولودِ تقابل با آمریکا است


سردار فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفت‌وگو با شبکه خبر تأکید کرد: نیروی دریایی سپاه، مولود تقابل با آمریکا است و تولد این نیرو از ابتدا برای مقابله با آمریکا بود.


وی با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری نیروی دریایی سپاه افزود: قرارگاه نوح تا زمستان سال ۱۳۶۵ در عملیات زمینی شرکت می‌کرد که در بحبوحه عملیات کربلای ۵، عراقی‌ها و آمریکایی‌ها تصمیم گرفتند در دریا به ما فشار بیاورند و روز شهادت شهید خرازی به نیروهای سپاه گفته شد تا بخش نیروی دریایی خود را فعال کنند.


سردار فدوی با بیان اینکه آمریکایی‌ها از سال ۶۵ به شکل مستقیم وارد جنگ با ما شدند، تصریح کرد: اول فروردین سال ۱۳۶۶، نیروی دریایی سپاه برای اولین بار با نیروهای آمریکایی درگیر شد.

کد ویدیو


شناورهای آمریکایی، آسیب‌پذیرترین نقطه دشمن هستند / دشمن سیگنال فیک در دریا تولید می‌کند 


مشاور فرمانده سپاه در ادامه گفت‌وگو با شبکه خبر با اشاره به توانمندی‌های نیروی دریایی سپاه تأکید کرد: تکلیف بسیار خاص سپاه این است که هر روز باید قوه و توانمان را اضافه کنیم و تعطیل‌بردار هم نبوده و ۲۴ ساعت را از دست نداده که این تکلیف را انجام ندهد.

سردار فدوی با بیان اینکه ما هنوز از حداقل قوه خود استفاده کردیم و آمریکایی‌ها هم می‌دانستند و هزار کیلومتر عقب‌نشینی کردند، گفت: آسیب‌پذیرترین نقطه آمریکایی‌ها، شناورهایشان است و همین آمریکا نه در خلیج فارس و نه در هزار کیلومتری ما ناویی وجود ندارد.

وی افزود: آمریکا سیگنال فیک تولید می‌کند و ناوهایش بسیار دورتر از محلی است که آنها مدعی هستند و این به معنای آمادگی کامل نیروهای ما است.

کد ویدیو


آمریکا با حماقت خود، مردم جهان را از «تنگه هرمز» محروم کرد / دشمن در اوج فضاحت است


سردار فدوی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: آمریکایی‌ها هنوز دنبال اهداف ابتدایی خود در جنگ هستند و حالا می‌بینند با حماقت خود مردم جهان را از تنگه هرمز محروم کردند.


وی با اشاره به نقش حیاتی خلیج فارس و تنگه هرمز در گاز و پتروشیمی جهان گفت: آمریکا اشتباه محاسباتی بزرگی را انجام دادند. امروز آمریکا متهم به جنایت جنگی است و به ادعای خود خبرنگاران خارجی در منطقه میناب چیزی جز مدرسه آنجا وجود نداشت.


سردار فدوی تصریح کرد: لیست جنایت جنگی امروز آمریکا در ایران بسیار بلند است و این به معنای فضاحت شدید برای دشمنان است.

کد ویدیو


امسال مردم شیرینیِ اقتصاد را خواهند چشید/ تحقق شعار سال در راه است


سردار فدوی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به چشم‌انداز اقتصادی کشور اظهار داشت: امسال توفیقات زیادی کسب خواهیم کرد که یکی از آنها حتماً مسائل اقتصادی خواهد بود.


وی با بیان اینکه بسیاری از مسائل را رهبر شهید انقلاب از طریق رهبر معظم انقلاب پیگیری می‌کردند، گفت: در مورد شعاری که رهبر انقلاب اعلام کردند، در همه موارد آن همین امسال مردم ما شیرینی این اقتصاد را خواهند چشید.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار