سخنگوی قوه قضائیه: همکاری اطلاعاتی با دشمن مشمول احکام اعدام و مصادره اموال است+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۷۹۱۳

سخنگوی قوه قضائیه: همکاری اطلاعاتی با دشمن مشمول احکام اعدام و مصادره اموال است+فیلم

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به برخورد قاطع با همکاری‌کنندگان با دشمن در شرایط جنگ اعلام کرد: هر گونه فعالیت و همکاری اطلاعاتی به جهت ارسال اطلاعات برای دشمن متخاصم، مشمول احکام اعدام و مصادره اموال خواهد شد.

سخنگوی قوه قضائیه: همکاری اطلاعاتی با دشمن مشمول احکام اعدام و مصادره اموال است+فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به برخورد قاطع با همکاری‌کنندگان با دشمن در شرایط جنگ اعلام کرد: هر گونه فعالیت و همکاری اطلاعاتی به جهت ارسال اطلاعات برای دشمن متخاصم، مشمول احکام اعدام و مصادره اموال خواهد شد.

جهانگیر با اشاره به قانون جدید گفت: در قانون جدید کسانی که به زبان عامیانه دل مردم را با فعالیت رسانه‌ای خالی کنند و در جهت تقویت دشمن صهیونیستی و گروه‌های متخاصم قدم بردارند، به مجازات‌های درجه ۵ یعنی بین دو تا پنج سال محکوم خواهند شد. این مجازات در شرایط عادی بوده و در شرایط جنگ تا ۳ درجه تشدید خواهد شد.

کد ویدیو

صدوربیش از ۲۰۰ کیفر خواست برای همکاری کنندگان با دشمن

سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: تاکنون بیش از ۲۰۰ کیفرخواست برای کسانی که اطلاعات به دشمن متخاصم می‌دهند، صادر شده و یا در مسیر صدور قرار دارد. هیچ‌گونه اغماضی برای کسانی که با دشمن همکاری می‌کنند، وجود ندارد.


وی افزود: هر کسی که با دشمن خبیث همکاری کند، حتی در حد گرفتن عکس از مکان‌های آسیب‌دیده، مشمول برخورد قانونی ما خواهد شد.

کد ویدیو

جهانگیر همچنین درباره احتکارکنندگان هشدار داد و گفت: کسانی که در این شرایط احتکار انجام می‌دهند، با آنها مطابق با قانون برخورد خواهد شد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار