اعضاي گروهك تروريستي پژاک ملیت ایرانی ندارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۱۶۰
نماینده مردم نقده در مجلس:

اعضاي گروهك تروريستي پژاک ملیت ایرانی ندارند

نماینده مردم نقده در مجلس با اشاره به اينكه اعضاي گروهك تروريستي پژاک ملیت ایرانی ندارند، گفت: افرداي كه در شمال غرب كشور ايجاد ناامني كرده‌اند از كشورهاي سوريه و عراق وارد ايران شده‌اند.
علی زنجانی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، تصريح كرد: بازار عراق بکرترین منطقه برای توسعه اقتصاد ایران است، اما متاسفانه با حضور گروهک تروریستی پژاک و ناامنی این منطقه، عملیات صادرات به کندی صورت می گیرد.
 
وی با اشاره به اینکه کندی صادرات از منطقه شمال غرب می تواند ضرباتی بر پیکره اقتصاد ما وارد آورد، گفت: باج گیری و قتل و کشتار توسط این گروهک منافق باعث بی رغبتی تجار نسبت به صادرات محصولات شده است.
 
زنجانی مرزهای پیرانشهر، بانه و اشنویه را برای صادرات کالا بسیار مستعد اعلام و تصریح کرد: اکثر واردات و صادرات محصولات ما از این مناطق مرزی است که به دليل ناامنی این نواحی توسط این گروهک مسئله صادرات با مشکلاتی همراه شده است.
 
نماینده مردم نقده در مجلس در مورد چهره دینی و هویت ملی اين گروهگ تروريستي گفت: این گروهک تروریستی از سه گروه از مخالفان ترکیه به رهبری اوجالان تشکیل شده كه از کشورهاي سوریه، عراق و ایران جذب نیرو می کنند.
 
وي با اشاره به اینکه اعضاي پژاک ملیت ایرانی ندارند، افزود: رهبر این گروه در ایران شخصی به نام احمدی است که هم اکنون در کشور آلمان ساکن است و در ایران افرادی از سوریه و کردهای عراق ایجاد ناامنی می کنند.
 
زنجاني به شهادت رساندن فرماندهان و سربازان این مرز و بوم را یکی از جنایات شنیع این گروهک اعلام کرد و گفت: دولت اقداماتی را برای پاک سازی کشور از لوث وجود منافقان انجام می دهد که باید این تلاش ها دو چندان شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار