کد خبر:۱۳۹۵۶۰
حجتالاسلام ماندگاری:
بیش از 500 فرمول کاربردی از قرآن به دست آمده است
حجت الاسلام ماندگاری با بیان این که بیش از 500 فرمول کاربردی از قرآن بدست آمده است اظهار داشت: یکی از این فرمول ها استفاده از خود قرآن است.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، وي شب گذشته در جمع دانشجویان طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: برای رسیدن به این فرمول باید به 6 عنصر باور داشتن جامعیت این نسخه که علاوه بر تقدس محض بهره هایی نیز برای بشر دارد، تلاوت قران (و رتل القرآن ترتیلا)، تفکر و تدبر ،عمل به قرآن و امر به معروف و نهی از منکر عمل کرد.
وی خاطرنشان کرد: استفاده نکردن از مفاهیم قرانی مثل این است که ما آدرسی را در اختیار داشته اما حوصله استفاده از آن را نداشته باشیم. و باید این پنج عنصر را مانند یک پازل در کنار هم بچینیم در غیر این صورت پازل ناقص خواهد بود.
ازدواج در قرآن دومین فرمول ارائه شده بود
ماندگاری با بیان این که ازدواج در قرآن دومین فرمول ارائه شده به بشر است افزود: از پاک دامنی یوسف، حضرت موسی و دختران شعیب می توان نتیجه گرفت حیاء در دوران جوانی از مهمترین ارکان موفقیت در ازدواج است.
وی گفت: همان طور که بیماری های جسمی دوران جوانی افراد به نسل های بعدشان منتقل می شود بیماری های روحی نیز قابل انتقال است. مثل بی حیایی های جوانان که علاوه بر این برای خود جوان پنج جهنم دنیوی ناکامی، سوء ظن، ترس، ریزه خوری شهوانی یا سوء هاضمه و مقایسه را در بر دارد.
خطیب حوزوی بیان کرد: تنظیم معیارها شامل سه عنصر کفویت(شبیه به هم بودن)، لیاقت و عرضه داشتن، دیانت(قبولی دین و وجود نظام دینی در دنیا) می باشد. باید برای ازدواج به دنبال کسی بود که گذشته آن را بدانیم.
وی رفاقت جوانان با پدر و مادر را در خواستگاری مهم دانست و افزود: ما معتقدیم باید همه مراحل زیر نظر والدین صورت گیرد چرا که در چنین وضعیت حساسی ضریب تعقل والدین نسبت به جوانان بیش از ضریب احساسشان است.
ماندگاری ازدواج را جشنی پاک و دینی عنوان کرد و اظهار داشت: نباید در جشن ازدواج شادی کاذب بوجود آورد و از گناه در اولین شب زندگی مشترک پرهیز کرد.
اين استاد اخلاق با اشاره به این مطلب که در شرایط زندگی امروز شیطان هم در انعقاد نطفه شریک است خاطرنشان کرد: زنان و مردان پس از انجام بسیاری گناه سعی دارند مانند شهوت رانی غربی ها عمل کنند لذا از انسانیت دور می شوند.
وی اظهار داشت: کامل ترین فرمول مدیریت شامل انگیزه الهی و تقوا است. تقوا شامل برنامه ای است که به جای رعایت استانداردهای غربی و جهانی استانداردهای قرانی را رعایت کند و امکانات در جهت اهداف بکار برده شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا