نمایشگاه کتاب در میادین اصلی شهر یا در خیابان انقلاب برپا شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۷۵۰۰
پیشنهاد بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به ریاست نمایشگاه بین المللی کتاب تهران:

نمایشگاه کتاب در میادین اصلی شهر یا در خیابان انقلاب برپا شود

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه ای به ریاست نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعلام کرد:نمایشگاه کتاب را در میادین اصلی شهر یا در خیابان انقلاب برپا شود.
نمایشگاه کتاب در میادین اصلی شهر یا در خیابان انقلاب برپا شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه ای  به ریاست محترم نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در پی اعلام خبر عدم برگزاری نمایشگاه فیزیکی کتاب امسال پیشنهادی را مطرح کرد که متن نامه به شرح زیر است:

برگزاری نمایشگاه کتاب تهران به صورت حضوری، فرصتی بی‌بدیل برای دلگرمی مردم و بازگشت به روال عادی زندگی، حتی در شرایط جنگ است. حضور فیزیکی خانواده‌ها، دانشجویان و اهالی قلم در کنار یکدیگر، نمود بارزی از نشاط جمعی و تاب‌آوری این ملت مقاوم خواهد بود. توجه ویژهٔ رهبر شهید به کتاب و کتابخوانی نیز نشان می‌دهد که ترویج کتاب باید در متن جامعه و به شکلی ملموس دنبال شود.

با این همه، اگر به هر دلیل برگزاری نمایشگاه در مصلی تهران ممکن نبود، پیشنهاد می‌شود این رویداد در میادین اصلی شهر یا در خیابان انقلاب برپا شود. میادین اصلی امروزه محل حضور پرشور ملت عزیز و انقلابی هستند و برگزاری نمایشگاه در این فضاها، علاوه بر دسترسی آسان‌تر مردم عزیز، جلوه‌گر امتداد پیوند مردم حاضر در صحنه با فرهنگ و ادبیات خود خواهد بود.

در صورت عدم امکان استفاده از این فضا‌ها نیز، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، در حد توان و ظرفیت خود آمادگی میزبانی از ناشران را در غرفه‌های موجود در سردر دانشگاه تهران اعلام می‌دارد. امید است با در نظر گرفتن همه‌ی جوانب، تصمیمی اتخاذ شود که با استفاده‌ی درست از این فرصت، ضمن حفظ شأن و جایگاه کتاب، حداکثر بهره‌مندی فرهنگی برای مردم و کشور به ارمغان آید.

پربازدیدترین آخرین اخبار