تسهیلات حمایتی و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده البرز/ صدور رایگان پروانه ساختمانی و کمک‌هزینه یک میلیارد تومانی در کرج
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۷۹۸۱

تسهیلات حمایتی و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده البرز/ صدور رایگان پروانه ساختمانی و کمک‌هزینه یک میلیارد تومانی در کرج

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با تشریح بسته‌های حمایتی دولت و شهرداری‌ها برای آسیب‌دیدگان حوادث اخیر، از پرداخت تسهیلات ۴ درصدی، صدور رایگان تمام مجوز‌های ساختمانی و نظام مهندسی، و پیگیری ویژه استاندار برای تعیین تکلیف انبار نفت خبر داد.

تسهیلات حمایتی و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده البرز/ صدور رایگان پروانه ساختمانی و کمک‌هزینه یک میلیارد تومانی در کرج

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی صفری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز، در تشریح آخرین اقدامات دولت برای احیای واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده اظهار کرد: روند پرداخت تسهیلات با کارمزد ۴ درصد آغاز شده و تاکنون ۱۰۶ نفر این مبالغ را دریافت کرده‌اند؛ سایر واجدین شرایط نیز باید جهت تکمیل فرآیند پرداخت به بانک مسکن مراجعه کنند.

وی با اشاره به هم‌افزایی نهاد‌ها برای تأمین نقدینگی بازسازی تصریح کرد: در شهر کرج حدود ۵۰ واحد آسیب‌دیده شناسایی شده است که با تأکید استاندار و مصوبه شهرداری، علاوه بر وام ۶۰۰ میلیون تومانی بنیاد مسکن، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان نیز توسط شهرداری به آسیب‌دیدگان پرداخت می‌شود که مجموع حمایت‌ها را به یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان می‌رساند.

صفری افزود: در شهر‌هایی نظیر محمدشهر و فردیس نیز علاوه بر وام ۶۰۰ میلیونی بنیاد مسکن، شهرداری‌ها متقبل پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان شده‌اند که بخشی از این مبالغ واریز شده و مابقی در حال واریز است.

معاون عمرانی استانداری البرز بر یک مصوبه کلیدی تأکید کرد و گفت: بر اساس دستور استاندار، تمامی شهرداری‌های استان موظفند هزینه‌های پروانه ساختمان، تراکم طبقه مازاد، و هزینه‌های طراحی و نظارت نظام مهندسی را برای آسیب‌دیدگان به صورت کاملاً رایگان ارائه دهند. هیچ شهروندی نباید وجهی بابت این خدمات پرداخت کند.

وی همچنین از فعال شدن ظرفیت‌های مردمی خبر داد و خاطرنشان کرد: با ورود گروه‌های جهادی و تأمین مصالح ساختمانی مورد نیاز، عملیات اجرایی بازسازی واحد‌ها هم‌اکنون با سرعت در حال انجام است.

صفری با پذیرش برخی گلایه‌ها در خصوص پیچیدگی‌های اداری بین فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها، بر لزوم تسهیل امور شهروندان تأکید کرد.

وی همچنین به موضوع حساس انبار نفت اشاره کرد و افزود: استاندار البرز امروز در تهران جلسه‌ای ویژه برای پیگیری انتقال این انبار برگزار کرده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای خانه‌هایی که دچار تخریب کامل شده‌اند، طبق مصوبه شورای تأمین، کمک‌هدیه ودیعه مسکن ۳۰۰ میلیون تومان از سوی شهرداری فردیس و ۶۰۰ میلیون تومان از سوی بنیاد مسکن در نظر گرفته شده تا شهروندان تا زمان اتمام بازسازی، دغدغه اسکان نداشته باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار