ارتباط عمیق مردم و روحانیت عامل اصلی قیام مردم اصفهان در پنجم رمضان 57 بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۸۳۷
فرزند آیت‌الله خادمی:

ارتباط عمیق مردم و روحانیت عامل اصلی قیام مردم اصفهان در پنجم رمضان 57 بود

مسئول مرکز اسلامی امام علی (ع) در دانمارک با اشاره به نقش مؤثر و کلیدی تحصن و قیام مردم اصفهان در روند پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ارتباط عمیق مردم و روحانیت عامل اصلی قیام مردم اصفهان در پنجم رمضان سال 57 بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، حجت الاسلام سید مهدی خادمی روز گذشته در مراسم بزرگداشت سالروز قیام مردم اصفهان در پنجم رمضان سال 57 که در مسجد آیت الله خادمی این شهر برگزار شد، با اشاره به تحصن مردم انقلابی اصفهان در سال 57 بیان داشت: این جنبش مردمی در روند پیروزی انقلاب اسلامی ایران نقش کلیدی و تأثیرگذاری داشت.
 
وی افزود: تا آن زمان رژیم شاهنشاهی در میان مردم از ابهت و اقتدار خاصی برخوردار بود، اما تحصن اقشار مختلف مردم اصفهان در بیت آیت الله خادمی و در نهایت قیام مردم شهر که منجر به اعلام اولین حکومت نظامی در اصفهان شد، ابهت رژیم را در هم شکست.
 
مسئول مرکز اسلامی امام علی (ع) در دانمارک تصریح کرد: در جریان تحصن مردم اصفهان رژیم شاهنشاهی با وجود آن همه قدرت و عظمت سیاسی و نظامی خود جرئت یورش به مردم را نداشت و پس از آغاز تظاهرات بود که عمال رژیم به مردم حمله ور شدند.
 
خادمی عامل اصلی این قیام تأثیر گذار را ارتباط عمیق و ناگسستنی بین مردم و روحانیت در آن دوران عنوان كرد و گفت: آیت الله خادمی هم به خاطر زعامت حوزه علمیه اصفهان و هم مردمی بودن خود در دل های مردم نفوذ فراوانی داشت.
 
وی ادامه داد: در روزهای نخستین تحصن حدود 1000 نفر در بیت آیت الله خادمی اجتماع کردند، اما پس از گذشت چند روز این جمعیت به حدود 10 هزار نفر رسید که در بیت ایشان و خانه های اطراف تحصن کردند.
 
مسئول مرکز اسلامی امام علی (ع) در دانمارک با اشاره به اینکه هدف اصلی از شکل گیری این قیام و در نهایت پیروزی انقلاب اسلامی ایران اجرای اسلام و ورود آن به صحنه حکومت بود، گفت: مردم انقلابی ایران در سایه وحدت و مشارکت، احترام و اعتماد به روحانیت و دین مداری توانستند این قیام را در نهایت در بیست و دوم بهمن سال 57 به پیروزی برسانند.
 
خادمی تأکید کرد: با توجه به شرایط كنوني کشور رسالت مردم و بخصوص جوانان احیای اهداف انقلاب اسلامی سال 57 و جلوگیری از به فراموشی سپردن آنهاست، تا این انقلاب مردمی که با جانفشانی ها و ایثارگری های مردم بدست آمده، توسط دشمن و عوامل داخلی آن به سمت و سوی دیگری جهت دهی نشود.
 
خاطرنشان می شود، در پايان این مراسم که به همت مرکز اصفهان شناسی و خانه ملل شهرداری اصفهان برگزار شد، پیام آیت الله حسین مظاهری، رئیس حوزه علمیه اصفهان به مناسبت سالروز قیام مردم اصفهان در پنجم رمضان سال 57 قرائت شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار