کد خبر:۱۴۰۰۷۴۲
در گفتوگو با SNNTV؛
سخنگوی آموزش و پرورش: بیتوجهی به معیشت معلمان ناشی از مشکلات داخلی و کمتوجهی نهادهاست + فیلم
علی فرهادی با تأکید بر لزوم تغییر نگاه مسئولان به بودجه آموزش و پرورش به عنوان یک سرمایهگذاری، ریشههای بیتوجهی به معیشت فرهنگیان را در ترکیبی از ناهماهنگیهای داخلی، محدودیتهای منابع ملی و عدم دسترسی مستقیم این وزارتخانه به منابع مالی دانست.
علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با SNNTV اظهار داشت: معیشت معلم مهم است وای کاش همه مسئولان ما نگاهی مانند نگاه امام شهید به معلم داشتند. ایشان همواره تأکید میفرمودند که بودجه آموزش و پرورش هزینه نیست، بلکه سرمایهگذاری است و مسئولان باید به تخصیص بودجه بیشتر به این بخش افتخار کنند.
وی با پذیرش بیتوجهی به معیشت معلمان در برخی مقاطع افزود: بخشی از این بینظمیها ناشی از مشکلات داخلی آموزش و پرورش و بخشی دیگر ناشی از کمتوجهی نهادهای دیگر بوده است. همچنین معذوریتهای منابع کشور و مسائل تحریم نیز در این زمینه تأثیرگذار بودهاند.
فرهادی در پایان خاطرنشان کرد: یک بخش مهم مشکل این است که آموزش و پرورش دستش به منابع مالی کشور نیست و برای حل مشکلات اقتصادی، باید منابع عمومی دولت بهطور واقعی برای این نهاد در نظر گرفته شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰