مدیرکل آموزش و پرورش گیلان: آموزش حضوری مدارس در شرایط فعلی ممنوع است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۱۴۲۱

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان: آموزش حضوری مدارس در شرایط فعلی ممنوع است

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با تاکید بر اینکه آموزش حضوری در شرایط فعلی در مدارس ممنوع است؛گفت: در صورت برگزاری کلاس‌ها در فضای باز و مکان‌های دیگر باید با رضایت خانواده و با حضور والدین در کنار فرزندان انجام شود.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان: آموزش حضوری مدارس در شرایط فعلی ممنوع است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نرگس دستیار مدیکل آموزش و پرورش گیلان مبنی بر چگونگی برگزاری آزمون‌ها اظهار کرد: دانش‌آموزان نگران آزمون‌های پایان ترم نباشند سلامت روان و جسمی آنان اولویت است.

وی بیان کرد: بر اساس آخرین بخشنامه امتحانات دانش‌آموزان به جز دوره یازدهم و دوازدهم‌ از ۹ خرداد آغاز می‌شود و چگونگی برگزاری امتحانات به استان‌ها واگذار شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان افزود: همچنین بر اساس آخرین بخشنامه ‌امتحانات داخلی است؛ اما پنج درس پایه نهم به صورت استانی طرح می شود؛ ضمن اینکه طراحی همه سئوالات بر اساس شرایط جنگی است و دانش آموزان نگران نباشند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان درباره آزمون دانش آموزان ‌یازدهم و دوازدهم اظهار کرد: طبق آخرین بخشنامه هر زمان شورای عالی امنیت ملی اعلام کند بعد از ۲ هفته امتحانات نهایی انجام می‌شود و نحوه طراحی سئوالات نیز به شرایط کنونی بستگی دارد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید و شهدای دانش آموز به خصوص جنگ تحمیلی سوم و لاله های پرپر شده مدرسه شجره طیبه میناب بیان کرد: تقدیر از خانواده های شهدا و حضور بر سر مزار شهیدان از برنامه های آموزش و پرورش است؛ ما مدیون صبر و ایستادگی این خانواده‌ها هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در ادامه با اشاره به موضوع انتصاب در این مجموعه اضافه کرد: تجربه و تخصص در حوزه مربوطه نگاه رو به رشد در انتصاب معاونان بوده و در حوزه ستادی و اداری، جوانان را انتخاب کردم.

وی با تشریح موفقیت‌های دانش‌آموزان و عملکرد آموزش و پرورش در بیش از یک سال گذشته اظهار کرد: امیدآفرینی موضوع مهمی است که همه ما باید در این ارتباط نقش آفرین باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار