آمادگی پلیس برای رسیدگی فوری به گزارشات مردمی در زمینه معرفی انبارهای احتکار کالا

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سردار حمید هداوند در این خصوص گفت: با توجه به شرایط خاص کشور عده ای افراد سودجو با احتکار کالا امنیت اقتصادی کشور را مختل می کنند و با بازی در زمین دشمن قصد ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور را دارند.
وی افزود: به این افراد توصیه می کنیم که دست از این کارهای خود بردارند چرا که در صورت مشاهده توسط پلیس با شدیدترین نحو ممکن با آنها برخورد خواهد شد.
فرمانده انتظامی استان البرز تصریح کرد: از مردم مسئولیت پذیر ایران اسلامی هم درخواست داریم گزارشات خود را از طریق شماره تلفن های ۱۱۰ /۰۹۶۳۰۰ به ماموران اعلام کنند و اطمینان خاطر داشته باشند که به این موضوع با قید فوریت توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی رسیدگی خواهد شد.
سردار هداوند در پایان خاطرنشان کرد: پلیس به عنوان خادم مردم به صورت قاطع با برهم زنندگان امنیت اقتصادی کشور و افرادی که سفره مردم را هدف گرفته اند برخورد خواهد کرد.