۵۵ میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت‌های فناور سمنان / جذب ۱۱۰ درصدی اعتبارات ارتباطات در استان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۴۱۸۷

۵۵ میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت‌های فناور سمنان / جذب ۱۱۰ درصدی اعتبارات ارتباطات در استان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، از پرداخت ۵۵ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های فناور این استان خبر داد.

۵۵ میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت‌های فناور سمنان / جذب ۱۱۰ درصدی اعتبارات ارتباطات در استان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا نعیمی صدیق، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، ضمن اشاره به پیامد‌های محدودیت‌های اینترنتی بر فعالیت‌های اقتصادی حوزه دیجیتال در استان، اظهار داشت: هرچند هنوز آمار نهایی و دقیقی از میزان خسارت‌های ناشی از قطعی اینترنت جمع‌بندی نشده، اما اداره‌کل ارتباطات با مکاتبه با شرکت‌ها و فعالان حوزه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، در حال بررسی ابعاد این آسیب‌ها است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با یادآوری پیگیری‌های مستمر برای برقراری کامل اینترنت بین‌الملل در کشور، تأکید کرد: وزارت ارتباطات و دستگاه‌های مرتبط به‌طور مداوم روند اتصال پایدار اینترنت جهانی را دنبال می‌کنند و این موضوع با جدیت در دستور کار قرار دارد.

به گفته نعیمی صدیق، همزمان با گردآوری اطلاعات مربوط به میزان آسیب‌های وارده، راهکار‌هایی برای کاهش تبعات این شرایط و به حداقل رساندن خسارت‌های احتمالی در حال تدوین و بررسی است تا حمایت‌های لازم از فعالان این حوزه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از فعالان حوزه فاوا در استان همچنان به اینترنت دسترسی دارند، خاطرنشان کرد: تلاش شده خدمات ارتباطی برای واحد‌های فعال این بخش تا حد امکان حفظ شود تا روند فعالیت کسب‌وکار‌های دیجیتال با کمترین اختلال ادامه پیدا کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در اشاره به اقدامات حمایتی از شرکت‌های آسیب‌دیده، گفت: واحد‌هایی که در جریان اختلالات اخیر دچار خسارت شده‌اند، به ستاد تسهیل استان معرفی شده‌اند تا از ظرفیت‌های حمایتی و تسهیلات پیش‌بینی شده بهره‌مند شوند.

نعیمی صدیق با قدردانی از نگاه ویژه استاندار سمنان به واحد‌های آسیب‌دیده اقتصاد دیجیتال، افزود: ایشان تلاش دارند از طریق اعطای تسهیلات و پشتیبانی‌های لازم، بخشی از مشکلات ایجاد شده برای این مجموعه‌ها برطرف شود.

وی همچنین اعلام کرد: شرکت‌ها و مجموعه‌های فعال در این بخش می‌توانند با ارائه مستندات و مکاتبه رسمی با اداره‌کل ارتباطات، درخواست خود را برای بهره‌مندی از بسته‌های حمایتی ثبت کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و افزود: طی یک سال گذشته، ۲۹ طرح برای دریافت تسهیلات حمایتی به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند؛ و مجموع اعتبار معرفی شده برای این طرح‌ها بیش از ۵۵ میلیارد تومان بوده که با هدف تقویت زیرساخت‌های اقتصاد دیجیتال و حمایت از شرکت‌های فناور اختصاص یافته است.

نعیمی صدیق با اشاره به عملکرد استان در جذب اعتبارات این حوزه تصریح کرد: استان سمنان موفق شده بیش از ۱۱۰ درصد از اعتبارات تخصیصی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را جذب کند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در اجرای طرح‌های فناورانه است.

وی تأکید کرد: نتیجه اجرای این طرح‌ها و حمایت‌ها، ایجاد بیش از ۱۰۰ فرصت شغلی جدید در استان بوده و این روند می‌تواند در آینده نیز به توسعه اشتغال پایدار کمک کند.

نماینده وزیر ارتباطات در استان سمنان، این استان را یکی از مناطق پیشرو کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال دانست و اظهار کرد: زیرساخت‌های لازم برای ورود گسترده‌تر به عرصه اقتصاد دیجیتال در سمنان فراهم شده و ظرفیت‌های قابل توجهی در این زمینه وجود دارد.

نعیمی صدیق یادآور شد: فعالیت مجموعه‌هایی همچون پارک علم و فناوری شاهرود، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و همچنین پارک فاوا، از مهم‌ترین ظرفیت‌های موجود در استان برای توسعه فعالیت‌های فناورانه و دیجیتال به شمار می‌روند.

وی بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه زیست‌بوم فناوری را زمینه‌ساز افزایش نوآوری و رونق فعالیت‌های اقتصادی نوین در استان دانست و افزود: توسعه اقتصاد دیجیتال علاوه بر ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری، می‌تواند به تثبیت اشتغال و افزایش ماندگاری نیرو‌های متخصص در استان کمک کرده و مسیر توسعه پایدار را هموار سازد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در پایان تأکید کرد: حمایت از کسب‌وکار‌های دیجیتال و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، از مهم‌ترین برنامه‌های این اداره‌کل در مسیر تقویت اقتصاد دانش‌بنیان در استان است. استمرار حمایت از فعالان حوزه فاوا و گسترش خدمات ارتباطی، نقش مهمی در ارتقای سهم اقتصاد دیجیتال در تولید و اشتغال استان سمنان خواهد داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار