تلف شدن ۲۰۰ رأس دام در اردبیل
رئیس اداره امور عشایر شهرستان پارسآباد گفت: وقوع سیل و طوفان مهیب در قشلاق محمد کندی شهرستان پارسآباد، منجر به تلف شدن بیش از ۲۰۰ رأس دام سبک و تخریب محل نگهداری احشام شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، علی پناهی، رئیس اداره امور عشایر شهرستان پارسآباد اظهار کرد: تندباد و سیلاب ویرانگر روز گذشته در منطقه قشلاق محمد کندی، خسارات اقتصادی سنگینی به جامعه زحمتکش عشایری وارد کرده است.
وی با تشریح جزئیات این حادثه افزود: در پی شدت این طوفان و جاری شدن سیلاب، متاسفانه بیش از ۲۰۰ رأس گوسفند متعلق به خانوارهای آسیبدیده عشایری در همان ساعات اولیه تلف شدند.
پناهی در ادامه تصریح کرد: علاوه بر تلفات سنگین احشام، تاسیسات زیربنایی و محلهای نگهداری گوسفندان در این قشلاق نیز دچار آبگرفتگی، تخریب و آسیبهای جدی و گسترده شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰