۱۰۶۵ تانکر آب هزار لیتری در بین عشایر اردبیل توزیع می‎‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۵۰۵۲

۱۰۶۵ تانکر آب هزار لیتری در بین عشایر اردبیل توزیع می‎‌شود

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل گفت: امسال یک‌هزار و ۶۵ تانکر آب هزار لیتری خریداری و میان عشایر توزیع می‌شود که این اقدام به یاد شهدای جنگ دوازده‌روزه انجام می‌گیرد.

۱۰۶۵ تانکر آب هزار لیتری در بین عشایر اردبیل توزیع می‎‌شود

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، علی پیرجاهد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به برگزاری جشنواره کوچ عشایر اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، این جشنواره روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه با محوریت برنامه‌های فرهنگی و حماسی در منطقه جعفرآباد مغان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به صدور هشدار هواشناسی درباره بارش‌های پیش‌رو افزود: در صورت نامساعد بودن شرایط جوی، احتمال تغییر زمان برگزاری جشنواره وجود دارد که در صورت هرگونه تغییر، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با بیان اینکه امسال بارش‌های مطلوبی در سطح استان به ثبت رسیده است، گفت: به دلیل بارش‌های مناسب بهاره، کوچ عشایر با تأخیر انجام می‌شود و پیش‌بینی می‌شود این فرآیند بین ۱۰ تا ۱۵ خردادماه صورت گیرد.

پیرجاهد درباره خدمات ارائه‌شده به عشایر در مسیر کوچ نیز تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، امسال ۷۲ هزار قرص نان در زمان کوچ میان عشایر توزیع خواهد شد. همچنین یک‌هزار و ۶۵ تانکر آب هزار لیتری خریداری و میان عشایر توزیع می‌شود که این اقدام به یاد شهدای جنگ دوازده‌روزه انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: سال گذشته یک‌هزار دستگاه پنل خورشیدی ۱۰۰ واتی در میان عشایر استان توزیع شد.

همچنین ۳۶ قشلاق عشایری که پیش‌تر از برق پایدار برخوردار نبودند، با خرید و توزیع پنل‌های خورشیدی از نعمت برق بهره‌مند شدند و در حال حاضر هیچ قشلاق فاقد برق در استان اردبیل وجود ندارد.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل افزود: امسال نیز خرید و توزیع ۸۰۰ پنل خورشیدی دیگر در دستور کار قرار دارد که در صورت مساعد بودن شرایط، در اسرع وقت در اختیار عشایر قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اجرای پروژه‌های عمرانی در حوزه عشایر گفت: اجرای ۴۰ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۳۰ میلیارد تومان برنامه‌ریزی شده است که تاکنون ۱۰ پروژه تکمیل و به بهره‌برداری رسیده، ۲۰ پروژه در حال اجراست و ۱۰ پروژه نیز در مرحله مناقصه و استعلام قرار دارد.

پیرجاهد همچنین درباره آبرسانی پایدار به عشایر عنوان کرد: دو مجتمع آبرسانی در شهرستان‌های مشکین‌شهر و اصلاندوز به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید که با اجرای آنها، تنش آبی در این مناطق به حداقل می‌رسد.

وی تأکید کرد: سال گذشته ۳۰ هزار تن انواع نهاده‌های دامی در اختیار جامعه عشایری قرار گرفت و امسال نیز وضعیت انبار‌های استان مطلوب است و نهاده‌های مورد نیاز ذخیره شده است.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل در پایان با اشاره به تقویت ناوگان ماشین‌آلات سنگین گفت: طی ماه‌های اخیر یک دستگاه لودر، یک دستگاه گریدر، سه دستگاه کامیون و سه تانکر آبرسانی خریداری شده است. همچنین قرار است هشت دستگاه خودروی اداره‌کل با خودرو‌های جدید و به‌روز جایگزین شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار