اهداء ۳۲۷۰ سری جهیزیه توسط کمیته امداد استان کرمان به زوج‌های جوان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۵۸۳۰

اهداء ۳۲۷۰ سری جهیزیه توسط کمیته امداد استان کرمان به زوج‌های جوان

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از تأمین و اهدای ۳۲۷۰ سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند این استان در سال گذشته خبر داد.

اهداء ۳۲۷۰ سری جهیزیه توسط کمیته امداد استان کرمان به زوج‌های جوان

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، ناصر عسکری‌نژاد مدیرکل کمیته امداد استان کرمان در مصاحبه‌ای ضمن تبریک سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا (ع) و گرامیداشت روز ازدواج، گفت: ترویج فرهنگ ازدواج آسان، ساده و پایدار یکی از مهم‌ترین آموزه‌های مکتب اهل‌بیت است و کمیته امداد نیز در همین راستا حمایت از تشکیل و تحکیم بنیان خانواده‌های نیازمند را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

 

وی با بیان اینکه در سال گذشته تعداد ۳۲۷۰ سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان اهدا شده، افزود: ارزش هر سری جهیزیه به طور متوسط ۵۵ میلیون تومان بوده که مجموع این کمک‌ها با هدف تسهیل در آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان و کاهش دغدغه‌های اقتصادی آنان پرداخت شده است.

 

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با اشاره به اینکه تأمین جهیزیه یکی از خدمات مهم این نهاد برای حمایت از خانواده‌های نیازمند است، ادامه داد: این جهیزیه‌ها شامل اقلام اساسی مورد نیاز زندگی از جمله یخچال، اجاق‌گاز، ماشین لباسشویی، تلویزیون، قالی، ظروف و سایر ملزومات ضروری زندگی است که با رویکرد تقویت تولید داخلی تهیه و در اختیار زوج‌های جوان قرار می‌گیرد.

 

 

عسکری‌نژاد تأکید کرد: حمایت از ازدواج جوانان و کمک به تشکیل خانواده‌های پایدار، نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد و کمیته امداد با همراهی خیران، نیکوکاران و مشارکت‌های مردمی تلاش می‌کند زمینه آغاز زندگی مشترک برای زوج‌های نیازمند را بیش از پیش فراهم کند.

 

وی ضمن قدردانی از خیران و حامیان کمیته امداد، گفت: بخش قابل توجهی از این خدمات با همراهی مردم نیکوکار و مشارکت‌های مردمی محقق شده و امیدواریم با تداوم این همدلی، بتوانیم در مسیر خدمت‌رسانی به نیازمندان گام‌های مؤثرتری برداریم.

پربازدیدترین آخرین اخبار